Irina si Razvan Fodor - Love is in the air

Publicat pe

Razvan (35) si Irina (22) au o viata plina si suntmai fericiti ca oricand: dupa o nunta ca in povesti urmeaza sa devina parinti. In plus, pe Razvan il puteti urmari in serialul „Iubire si onoare“ (Acasa Tv) si in emisiunea „Dansez pentru tine“ (Pro Tv).

Razvan Fodor, IrinaDin lipsa de timp, Razvan si Irina nu au avut o luna de miere adevarata, dar oricine ii priveste isi da seama ca stereotipurile nu au loc in viata lor. Oricum, povestea lor pare sa fie o luna de miere nesfarsita. Chimia dintre cei doi este atat de puternica incat ii contamineaza pe toti cei din jur cu fericirea lor.

De buna voie si nesiliti de nimeni…

In viata voastra s-au schimbat multe in ultima perioada: v-ati casatorit, urmeaza sa deveniti parinti. Cum tineti pasul cu evenimentele?
Razvan: Partea cu nunta a fost mai dificila si ma refer aici la ceea ce tine de organizarea ei ca eveniment. In privinta statutului de parinti, asta a fost partea cea mai simpla. Important este sa iti doresti sa ti se intample lucrurile astea si atunci totul vine firesc.

Razvan, se poate spune ca unul dintre cei mai ravniti burlaci a renuntat la statutul lui privilegiat?
R: Nu. Oricum statutul de „cel mai ravnit burlac nu mi-a adus vreodata un beneficiu.

Citeste continuarea articolului in numarul de noiembrie al revistei VIVA!
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter