Stefan Banica Jr. - Despre actorie, showbiz si copii

Publicat pe

L-am asteptat pe Stefan intr-o seara de toamna, la Teatrul de Comedie unde repetase "Cui i-e frica de Virginia Woolf". A doua zi urma sa fie premiera. I-am pus mai multe intrebari decat imi notasem, vorbind despre dragoste, teatru, timp, muzica, showbiz si copii…

Stefan Banica Jr.Stefane, ai un nou album, ai o campanie pe internet, incepi „Dansez pentru tine, pregatesti un turneu de promovare a albumului, joci la Comedie „Cui i-e frica de Virginia Woolf, pregatesti de asemenea seria concertelor de Craciun! Proiecte mari, unu si unu… O sa intru direct in intrebare: te dai cu praf magic de la Tinkerbell? De unde atata energie?
(zambeste) Nuuu… Probabil energia vine din placerea de a face aceste lucruri. Daca m-as gandi la tot ce ai spus tu pana acum ca la o corvoada, atunci as innebuni, m-as da bolnav si gata.

Da, numai ca toate aceste spectacole sunt cu public mult… Sigur, mai putin „Dansez pentru tine de la Pro TV, la care publicul se afla in fata ecranului.
Sa stii ca prefer spectacolele live. Tu spuneai ceva despre energie. Sa stii ca schimbul asta de energie se face numai in astfel de spectacole. Intalnirea cu publicul este un schimb de energie. Eu fac totul din placere, recunosc, si ma simt ca si cum as sadi o samanta care apoi se face floare, se ramifica, apoi creste din ce in ce mai mare. Tu stii ca eu nu sunt innebunit dupa promovare sau marketing, dar ele sunt necesare la un moment dat. Oamenii trebuie sa afle ce face un artist, pentru ca fiecare spectacol inseamna altceva, fiecare an aduce altceva, o experienta noua. Se naste altceva. Eu merg pe principiul „ce faci acum conteaza, nu ce ai facut. Ce am facut, e in trecut…

Citeste continuarea articolului in numarul de noiembrie al revistei VIVA!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter