MIHAELA RĂDULESCU: “Am 43 de ani şi o poftă grozavă să trăiesc frumos”

Publicat pe

Cum e o întâlnire cu Mihaela Rădulescu? Imprevizibilă, profundă, fascinantă, energizantă şi niciodată suficient de lungă… Tocmai de aceea, deşi nu mai locuieşte în România, Mihaela a rămas cea mai populară vedetă de la noi.

 

Mihaela Radulescu

 

Nici ea nu îşi explică acest mister, iar singurul motiv pentru care crede că a rămas interesantă pentru public este doar… „inerţia celebrităţii. Descoperă filosofia de viaţă a unei femei de 43 de ani, gata în orice moment să ajute, să iubească, să dăruiască, dar şi să primească şi să se lase alintată…

Deşi a plecat de cinci ani din România, Mihaela Rădulescu continuă să fascineze. Niciun eveniment la care participă nu trece fără să fie întors pe toate părţile, de toată presa. La începutul primăverii, diva a sosit în România cu ajutoare pentru copiii de la Petrila însoţită de o echipă întreagă de la Monaco. A venit ca o vijelie, a lăsat aproape 2 tone de alimente şi rechizite şi a plecat. Nu înainte de a oferi o lecţie de viaţă elevi­lor de la şcoala la care învaţă fiul ei, Ayan, şi care s-au aflat cu această oca­zie pentru prima dată în România.

 

Ultima ta vizită în România a fost cu două luni în urmă, la Petrila, unde ai venit cu mai mulţi adolescenţi de la Monaco pentru a aduce ajutoare co­piilor de acolo. Urmează să-i implici pe copiii de la şcoala lui Ayan şi în alte acţiuni de acest gen?

Am reuşit să conving conducerea şco­lii să orienteze acţiunile caritabile spre România, cel puţin pentru o perioadă de 3 ani. A fost prima excursie umani­tară a unor elevi de la şcoala unde învaţă copilul meu şi m-am ocupat de toate detaliile de organizare, cu aceeaşi plăcere şi energie cu care mă arunc în orice acţiuni pentru copiii care au ne­voie de ajutor, orice tip de ajutor. Ne-am asociat cu cei de la „Salvaţi Copiii' şi am venit cu peste o tonă de ajutoare la Centrul de zi din Petrila, dar am vizitat şi un alt centru în Raho­va, unde ne vom întoarce curând, cu tot ce au nevoie şi aceşti copii. A fost o experienţă copleşitoare pentru toată lumea şi o lecţie grozavă de viaţă, mai ales pentru copiii din Monaco.

 

Acum care este principalul motiv pentru care te afli în Bucureşti? În afară de şedinţa foto pentru VIVA!…

Mai vin în ţară pentru evenimente pe care le prezint şi pentru acţiuni umani­tare. Acum am combinat prezentarea unei conferinţe de vânzări Ursus, cu vacanţa de o săptămână a lui Ayan şi cu şedinţa foto pentru voi. Voi m-aţi chinuit cel mai mult. (râde)

 

Ayan te urmează mereu în vizitele tale în România? Cum împaci şcoala lui cu acţiunile tale în Bucureşti sau în ţară?

Nu, doar în vacanţe. În rest nu lipseşte niciodată de la şcoală şi nici eu de lângă el, decât în doze foarte mici, când chiar e necesar, iar atunci fac tot posibilul să fie vorba de maxim 3 zile. Din păcate, refuz multe propuneri de muncă în ţară, dar Ayan e mult mai important, dintotdeauna. Face curând 9 ani, va trece în clasa a cincea şi avem multe de făcut împreună, mai ales pentru şcoală.

 

Ai avut lacrimi în ochi la Petrila şi ştiu că momentele în care îi ajuţi pe ceilalţi te fac să înţelegi mai multe despre tine. Cum te schimbă întâlnirile cu aceşti oameni care ştii că au nevoie de tine?

Mă motivează să fac asta constant. E important să nu faci caritate doar din­tr-un birou sau dintr-un studio de televiziune. Trebuie să te duci să vezi cu inima ta ce e de făcut, cu ce poţi ajuta concret. E atâta bucurie în a face nişte copii trişti să zâmbească…

 

 

Interviu de LUANA DĂNEȚ

Foto MARIUS BĂRĂGAN

 

Citeşte interviul complet cu Mihaela Rădulescu în numărul de mai al revistei VIVA!

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter