Mihai Ghiță

În spatele celui care prezintă reportaje dure, la emisiunea „Asta-i România (Kanal D), se ascunde un bărbat sensibil, recunoscător, împăcat cu tot ceea ce a făcut până acum. Vă invităm să-l cunoașteți mai bine pe Mihai Ghiță!

Cu ce talent natural ai vrea să fii înzestrat?

Mi-ar plăcea să știu să cânt.

Care este mottoul tău?

Mi se pare lipsă de personalitate să urmez o vorbă mare spusă de un om mare. Mottoul meu este promisiunea mea față de mine să nu ajung vreodată să mă dezamăgesc.

Pentru ce greșeală ai cea mai mare toleranță?

Pentru prostie. Accept oamenii proști, nu și pe aceia care sunt proști, dar se cred deștepți.

Ce ți se pare a fi culmea durerii?

Cea mai groaznică durere pe care o văd zilnic este ca un părinte să își îngroape copilul.

Coperta VIVA! aprilie 2019

Coperta VIVA! aprilie 2019

Care este principalul tău defect?

Sunt construit din defecte. Dacă stai să te analizezi, ai defecte de la naștere până în ultima zi de viață.

Pe cine admiri din viața reală?

O admir pe mama, pentru că, orice am păți noi, ea ar fi în stare să își taie și o mână ca să fim bine. O admir pe Teo Trandafir; e un om care a trecut pe lângă moarte și s-a schimbat, rămânând puternică. O admir pe Andreea Mantea. Toată lumea o vede ca pe o tipă cu gene false, dar cine a stat de vorba cu ea a descoperit o femeie puternică, luptătoare.

Pe cine disprețuiești dintre contemporani?

Pe oamenii care mă fac pe mine să trăiesc atât de înapoiat. Urăsc oamenii care ne-au lăsat atât de înapoiați și care ne blesteamă zilnic.

Citește și: Ce a declarat Andreea Mantea după ce s-a zvonit că e însărcinată: 'Dacă vreți să vorbim despre burtica mea…'

Citește și: Ce mănâncă Teo Trandafir după ce a slăbit 63 de kilograme: „Farfuria mea este cât cea de la cescuţa de cafea!' / Cine are, totuşi, grijă de sufletul vedetei

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro