Pavel Bartos: Astazi ne distram in familie

Publicat pe

Pavel Bartos (37) ne uimeste nu numai cu prestanta de prezentator al show-urilor Romanii au talent si Vocea Romaniei – Pro TV, ci si cu talentul de sot si tata de familie. Iata-l prezentandu-le acum pe sotia sa, Anca (34), si pe cele doua fiice ale lor, Eva (8) si Rita (3)!

Ne-am dat intalnire cu Anca si Pavel Bartos la magazinul de decoratiuni Pierrot, locul fixat de noi pentru sedinta foto. Ea venea direct de la radio (a pus de curand bazele Radio Romania Junior, in calitate de manager), iar el le aducea de la scoala pe cele doua fete, Eva si Rita. Semn ca in casa Bartos totul functioneaza ceas, cele doua masini ale familiei au oprit exact la ora stabilita, in fata magazinului. Sarind peste nametii de pe trotuar, Anca si Pavel si-au facut aparitia bronzati si relaxati, ca si cum frigul si traficul paralizant din Bucuresti nu ar exista decat la jurnalele de stiri. De unde veneau ei cu acest aer de vacanta si incotro au de gand sa se indrepte in continuare, aflati din interviul ce urmeaza.

Dragilor, sunteti bronzati si aratati foarte relaxati. Unde v-ati petrecut vacanta pe vremea cand in Bucuresti erau -10 grade?
Pavel: Ne-am petrecut vacanta undeva la soare, langa o apa mare! Intamplator, pe margine erau si palmieri si, tot in-tamplator, oamenii din jur beau si mult rom sau, cel putin, se uitau la el. Pe scurt, am fost intr-un loc exotic, dar cel mai important este ca in aceasta vacanta am fost doar noi doi si atunci relaxarea a fost maxima. Chiar ma gandeam ca puteam fi oriunde, important era sa fim doar noi doi. Dar daca s-a nimerit sa fie un loc exotic, cu atat mai bine!

Mai exact?
P : Republica Dominicana.

Asadar este un mit ca oamenii care au copii nu mai au timp si de escapade in doi?
P: Este un fapt concret. Intr-adevar, incepi sa ai din ce in ce mai putin timp pentru tine. Ideea e sa realizeze atat sotul, cat si sotia, ca mai trebuie – din cand in cand – sa petreaca si ceva timp impreuna. Acest lucru intareste, stimuleaza si relaxeaza foarte mult casnicia.

Citeste continuarea in numarul de martie al revistei VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter