Pink, rebela absolută

Publicat pe

Cu aerul ei de fată rea, fără inhibiţii, cu părul roz, trupul atletic cu „pacheţele de muşchi şi o voce spectaculoasă, P!nk e rebela absolută. Cine ar fi crezut că va deveni vreodată mamă şi soţie-model?

 

TÂNĂRĂ ŞI NELINIŞTITĂ: La 13 ani, cânta într-un club din Phila­delphia, prima melodie a com-pus-o la 14 ani, iar la 15 era deja o cântăreaţă şi o dansatoare cu experien­ţă. Tot atunci, şi-a pus viaţa în pericol, din cauza unei supradoze. În liceu, fuse­se etichetată drept „Trouble şi nimeni nu s-a mai străduit să o înţeleagă, aşadar puştoaica-problemă le-a oferit tuturor exact ceea ce aşteptau de la ea: necazuri. Voluntară şi greu de stăpânit, Alecia Beth Moore, cea care mai târziu avea să devină faimoasă sub numele de P!nk, a fost gonită de acasă de propria mamă, s-a lăsat de şcoală şi a început să cânte prin cluburi de noapte, unde, de altfel, s-a făcut şi remarcată.

 

DE LA MCDONALDS LA GRAMMY: Până să devină celebră, a lucrat la Pizza Hut, McDonalds, Wendys și în-tr-o benzinărie. Deşi a debutat în 1988 cu un grup R&B, Basic Instinct, se pare că artista nu a avut instinctul cel mai bun, fiindcă a eşuat. La fel şi cu a doua for­maţie, Choice, care nici ea nu s-a dove­dit o bună alegere. Apoi, Alecia şi-a ales numele de scenă P!nk – datorită unor prieteni de-ai ei, care au constatat că ar­tista semăna cu personajul Mr. Pink, din drama lui Quentin Tarantino, „Reser-voir Dogs – şi, în anul 2000, a înregis­trat primul său album solo, Cant Take Me Home, care a propulsat-o direct în Top 10 cu trei melodii. De aici şi până la albumul pop-rock M!ssundaztood, vân­dut în mai mult de 10 milioane de copii, a mai fost doar un singur pas. În 2011, câștigase deja 3 premii Grammy și era în culmea gloriei. Restul e istorie…

 

WILL YOU MARRY ME?: Acestea sunt cuvintele pe care orice femeie ar vrea să le audă din gura bărbatului iubit, însă non­conformista P!nk nu a ţinut cont de reguli şi şi-a cerut iubitul, pe campionul de mo­tocross Carey Hart, de soţ chiar pe pista de concurs, în timpul unei curse la care el participa, afişând o pancartă pe care scria „Will you marry me?. Cei doi s-au căsă­torit în 2006, în Costa Rica, însă mariajul lor a fost unul cu năbădăi… Doi ani mai târziu, s-au separat, dar, după ce au făcut o perioadă consiliere de cuplu, în 2009, P!nk şi Carey şi-au reînnoit jurămintele. Artista declara ulterior, în emisiunea lui Oprah Winfrey, că despărţirea de soţul ei a învăţat-o lecţii preţioase despre sine şi despre cum să faci să funcţioneze un mariaj. Se pare că aşa a fost, fiindcă în 2011 cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, Willow Sage.

 

DIN NOU MAMĂ: Anul acesta, P!nk şi Carey au împlinit zece ani de căsnicie, deşi puţini le-au dat şanse de reuşită, încă de acum opt ani, când s-au separat. Cu toate acestea, artista şi soţul ei au contra­zis toate previziunile, rămânând împre­ună şi, mai mult, întemeindu-şi o familie frumoasă şi solidă. Recent, artista a reuşit să-şi impresioneze fanii cu o surpriză de proporţii – ea a postat pe Twitter o foto­grafie care a lăsat lumea întreagă mută de uimire, pentru că P!nk este însărcinată, iar sarcina pare destul de avansată. Fotogra­fia este cu atât mai înduioșătoare cu cât alături de ea este şi Willow, fiica sa, acum în vârstă de cinci ani. P!nk radiază de fe­ricire şi frumuseţe, iar liniştea pe care o emană nu aminteşte cu nimic de puştoai­ca-problemă fugită de acasă…

 

OANA ENACHE Foto GULIVER

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter