Ştefan Bănică – Extrem de mândru de fiul lui, Radu. Uite cum arată acum acesta!

Publicat pe

Ştefan Bănică are doi copii frumoşi, talentaţi cu care se mândreşte de fiecare dată. Radu, fiul artistului născut din relaţia acestuia cu Camelia Constantinescu şi Violeta, fiica născută în timpul căsătoriei cu Andreea Marin, sunt cele mai importante fiinţe din viaţa starului.

 

Radu a crescut, iar acum este elev în clasa a IX-a la Liceul Jean Monnet. La Balul Bobocilor el a reuşit să câştige titlul de Mister Boboc, spre marea bucurie a prietenilor săi, dar şi a celebrului său tată.

 

radu-banica

 

Ştefan Bănică şi-a felicitat şi el fiul pe pagina acestuia de socializare unde Radu a postat o fotografie în care zâmbeşte fericit. „Pentru mine eşti mister oricum ! Bravo, tati!', i-a scris artistul băiatului său care i-a moştenit nu doar trăsăturile, ci şi carisma.

 

„Sunt un tată fericit, am doi copii minunaţi, o am pe mama lângă mine, am o femeie care mă iubeşte şi pe care o iubesc şi o profesie care imi umple sufletul, care îmi dăruieşte şi mă face să dăruiesc', spunea Ştefan Bănică într-un interviu pentru Viva!

 

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter