Angelina Jolie ar fi ajuns să cântărească doar 34 de kilograme

Publicat pe

În ultima perioadă, greutatea Angelinei Jolie a fost motiv de îngrijorare pentru toată lumea, apariţiile ei de pe covorul roşu stârnind numeroase comentarii.

 

Acum apropiaţii ei susţin că Angelina nu ar cântări mai mult de 34 de kilograme, actriţa fiind numai piele şi os după un sfârşit de an extrem de dramatic, marcat de divorţul de Brad Pitt.

 

„Ceea ce ne îngrijorează este că într-o zi va ajunge la spital, unde va fi alimentată printr-o sondă', a declarat un apropiat.

 

angelina-jolie2

 

Angelina are la activ câteva episoade în care s-a luptat cu anorexia, însă acestea au avut loc în tinereţea ei. Actriţa în vârstă de 41 de ani începuse însă să îl îngrijoreze şi pe Brad Pitt în ultima perioadă, acesta fiind extrem de alarmat de greutatea ei şi de consecinţele pe care le-ar fi putut avea asupra copiilor faptul că nu avea grijă de ea.

 

După anunţul divorţului, Angelina a fost extrem de discretă, fanii săi având ocazia să o vadă doar într-un clip în care a vorbit despre insecuritatea copiilor. Nimeni nu şi-a putut da seama cât de slabă este actriţa în realitate, deoarce în videoclip a fost filmată doar în partea de sus.

 

Viaţa sa continuă acum într-o vilă din Malibu unde locuieşte alături de cei 6 copii ai ei şi în care primeşte, se pare, vizitele lui Johnny Depp, colegul său de platou din filmul „The Tourist', proaspăt divorţat şi el. Cei doi ar fi mai mult decât prieteni, potrivit revistelor americane.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter