Seri cu board games și cocktailuri

Publicat pe

Serile de octombrie sunt ideale pentru o ieșire cu gașca. Rezervă-ți câteva ore pentru board games, stai la poveștiîntr-un loc liniștit sau distrează-te descoperind alături de noi cele mai cool locuri din oraș.

 

ÎN JURUL LUMII

Prima dată am ajuns la Journey Pub la fina­lul verii, iar de atunci a devenit un obicei să-mi petrec serile de vineri aici. Terasa inte­rioară este ca o grădină bine îngrijită, cu decorațiuni simpatice, iar muzica induce starea ideală pentru a-ți planifica următoa­rea călătorie, mai ales că ți se pun la dispoziție tablete, ghiduri de călătorie, hărți sau vederi. O să-ți placă la nebunie și meniul, care vine într-o mini-valiză de călătorie și în care găsești o varietate de preparate, de la micul dejun franțuzesc până la clasicul english breakfast, tapas, supe sau paste. Iar dacă timpul îți permite și gașca de prieteni este mare, ai la dispoziție numeroase jocuri. Noi am fost trei fete, așa că am optat pentru Activity, iar din meniu am ales Burrito și Cubanos, un sandwich în stil cubanez cu ceafă de porc la cuptor și limonade, dintre care ți-o recomand în special pe cea cu zmeură.

 

MANSARDA CU JOCURI

Cu un șotron ce face legătura între parter și mansardă, Piua Book Bar este ca o căsuță colo­rată din povești, în care te poți relaxa alături de prieteni. Pereții sunt vopsiți în culori pastelate, iar mirosul de cafea te îmbie încă de la intrare, în timp ce muzica plăcută de pe fundal îți pro­mite o întoarcere în anii copilăriei. Fiecare ca­meră are o poveste și în fiecare găsești câte o pernă, un fotoliu sau o canapea unde poți citi o carte bună, bea un ceai negru cu ciocolată bel­giană sau poți juca diverse jocuri distractive pe care le găsești în cutiile de pe mese sau pe raf­turi. Eu m-am așezat pe pervazul comod al unei ferestre și, în timp ce beam un ceai și așteptam să-mi fie adusă salata cu avocado, mai aruncam câte o privire și către masa vecină, unde se juca intens Coloniștii din Catan. La plecare, mi-a atras atenția o cameră fru­mos luminată, în care sunt amplasate câteva corturi albe ce te duc cu gândul la triburile de indieni, iar dacă ai copil, acesta este locul ide­al în care vă puteți distra îm­preună, mai ales că aici au loc tot felul de proiecții. După lăsarea serii, petrecerile tema-tice și concertele însuflețesc mansarda, iar distracția ține până târziu.

 

 

PEDALÂND LA BAR

Pe Lipscani, la etajul doi al unei clădiri vechi, am descoperit Bicicleta, un bar nu doar pentru bicicliști, ci și pentru cei care apreciază un design contemporan. Este un loc complet diferit de tot ce ai văzut până acum, și asta pentru că, din momentul în care deschizi ușa și pășești în interior, vei avea impresia că intri într-o uzină din anii 40 unde încă se mai fabrică biciclete. Am fost fascinată să descopăr scaunele cu componente din ghidoa­ne și cadre de biciclete, iar la geam vei observa că sunt câteva confecționate din șei retro de Pegas. Dacă ești începător și dorești să înveți mai multe despre biciclete, cu siguranță vei găsi pe cineva dornic să te ajute cu câteva sfaturi în timp ce bei o bere sau un pahar de vin la una dintre mesele făcute din roți de bicicletă. Servirea se face la bar, unde îți poți sprijini picioarele pe o bară confecționată din pedale. Deși nu au un meniu fix, în sensul că se merge foarte mult pe băuturi custom made, vei desco­peri aici niște combinații delicioa­se pe care nu le-ai mai încercat niciodată. Eu am cerut ceva dul­ce, colorat, și am primit Berry View, un cocktail cu fructe de pădure, a cărui denumire a fost dată pe loc de către barman. Este o experiență interesantă pe care merită să o încerci.

 

ADINA VÎLCEA Foto PR

 

Seri cu board games și cocktailuriSeri cu board games și cocktailuri

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter