VIVA! 10 ani - Fotografii care au facut istorie - 2001

Publicat pe

Ganditi-va si voi: 10 vedete feminine ale micului ecran, de la toate televiziunile active la acel moment, pozand impreuna, una langa alta, pentru o imagine care intra astfel in istoria de aur a revistei VIVA!

Mai mult, nu numai ca le-am fotografiat una langa alta, dar nu a fost nevoie de niciun artificiu de Photoshop ca sa le avem pe coperta pe cele zece, asa cum s-a intamplat, de altfel, nu dupa multa vreme, la sedinta foto a unei alte publicatii.

Viva ! fotografii care au facut istorie

Haideti insa sa nu ne mai gandim la capra vecinului si sa ne amintim, cu duiosia aferenta, ca au existat si vremuri in care Andreea Marin, nu inca Banica, si Mihaela Radulescu, nu inca Schwarzenberg, acceptau sa pozeze una langa alta fara sa-si puna problema ca aparitia cu pricina va aduce bile albe uneia in detrimentul celeilalte… Ce timpuri, nu-i asa?

Haideti sa ne amintim ca au existat si vremuri in care directorii de PR ai posturilor tv nu vedeau nimic rau in a-si lasa vedetele proprii sa pozeze langa colege de-ale lor de la alte televiziuni, intelegand ca un astfel de demers nu ia nimic din stralucirea divelor cu pricina, ba din contra, le face sa arate ca parte a unei mari familii… Ce timpuri, nu-i asa?

Citeste continuarea articolului in numarul de iulie al revistei VIVA!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter