Andreea Banica - Primul pictorial cu Sofia

Publicat pe

Andreea Banica, SofiaProtagonista atator spectacole de succes, Andreea Banica, are acum, zilnic, in casa, propriul spectacol. De data aceasta, vedeta principala este Sofia, mai importanta decat orice aplauze sau premii.

Am intrat cu teama in casa Andreei Banica (31) si a lui Lucian Mitrea (30). Teama sa n-o trezim sau, mai rau, sa n-o stresam pe foarte mica Sofia (1 luna), care nu trebuia sa simta ca o echipa intreaga roieste in jurul ei. Din fericire, micuta a fost exemplara la capitolul cumintenie: n-a scos nici macar un scancet, ba mai mult, a dormit fericita in bratele mamei ei, in cea mai mare parte a timpului. Am putut astfel sa vorbim linistite, ca si cum nu ar fi fost nimeni in casa.

Cum te simti?
Cum sa ma simt? Sunt cea mai fericita mamica de fetita… (rade)

Ai avut perioade grele dupa nastere?
Eeee, am avut vreo 2 saptamani in care m-am comportat mai ciudat. Recunosc ca am plans: si eu si fetita si catelul. (rade) Numai tati nu plangea… El era fericit. Incantat. Eu plangeam, pentru ca nu stiam pur si simplu ce trebuie sa fac, nu intelegeam de ce plange copilul, de ce se inroseste, ce nevoi are… Toate lucrurile astea a trebuit sa le invat si nici acum nu le stiu pe toate, iti dai seama.

Cum a fost nasterea?
Of, am simtit-o si pe cea naturala si cezariana… Mi-a fost foarte greu. Normal, eram programata la 8 dimineata sa nasc, dar pe la 2 noaptea m-au apucat niste dureri cumplite, mi s-a rupt apa in somn. Mi s-au taiat picioarele. Nu am stiut ce se intampla, ma gandeam ca e de la emotii…
M-am dus la baie si am realizat ca sunt dureri mult prea mari. Cresteau in intensitate si am iesit pe terasa, am tras aer in piept si am cazut pe canapea. Am apucat sa-i spun lui Lucian ca mi-e rau.

Citeste continuarea articolului in numarul de iulie al revistei VIVA!

Vezi Andreea Banica si Sofia – Making of

Citeste biografia Andreei Banica

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter