Vlad Craioveanu - Dincolo de vocea sexy

Publicat pe

Barbat brunet, voce sexy, conversatie rafinata. Nu este un anunt pentru rubrica matrimoniale, ci prezentarea pe scurt a unuia dintre cei mai talentati oameni de radio de la noi: Vlad Craioveanu. Acum, in ipostaza de tata si sot, alaturi de Alina (30 de ani) si Thea (5 ani).

Vlad Craioveanu, Alina , TheaDin gura lui Vlad Craioveanu poti auzi povesti fantastice, glume bune, vorbe de duh sau dimpotriva, nascociri fara noima, glume de autobaza, cuvinte mai putin ortodoxe. I s-a spus de multe ori ca nu pare un tata de familie, dar pe el nu-l intereseaza ce pare, ci ce este. In dupa-amiaza pe care am petrecut-o impreuna la sedinta foto, pe noi ne-a convins ca este nu numai un parinte responsabil si amuzant, ci si un sot atent si iubitor.

Hey! Ce faci? Cum ti s-a parut emisiunea pe care ai facut-o azi?
Dat fiind ca este luni, mi s-a parut chiar decenta pentru ce inseamna o zi de luni pentru umanitate. Referitor la ce fac… pot sa-ti spun ca ma gandesc (jocul contrastelor – unul spune o maxima porcosenie, altul o maxima dragalasenie, iar publicul voteaza).

Ce iti place si ce iti displace la jobul tau?
Imi place ca ma face sa ma simt special impartasind din ceea ce fac in fiecare zi. Nu-mi place, pentru ca, uneori, constientizez ca de el depinde existenta mea, exceptand partea spirituala.

Vrei sa mai cresti in meseria ta sau esti fericit unde esti acum?
Tu vrei sa il intervievezi pe Dumnezeu? Sigur ca da. Nu sunt fericit, sunt doar multumit.

Probabil te trezesti la 4 dimineata pentru emisiune. Cum arati cand te trezesti?
Gresit. Ma trezesc la 6 fara 15 minute si este ca si cand esti sub anestezic si cineva iti da suturi in operatie ca sa te readuca pe linia de plutire.

Pari un tip liber, complet lipsit de inhibitii, capabil de absolut orice, in orice loc si in orice moment. Care sunt limitele tale?
Pai, ideea e ca par. Nu sunt complet lipsit de inhibitii, intr-adevar s-ar putea sa fiu capabil de orice, dar si de oricine, dar nu in orice loc si nici in orice moment. Momentul propice este primul pe care il aleg.

Citeste continuarea articolului in numarul de iulie al revistei VIVA!

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter