(P) 4 zile de poveste în Delta Dunării

Publicat pe

Delta Dunării, atât de vastă şi de complexă, este o destinaţie turistică ideală pentru a fi descoperită în sezonul de toamnă, pentru a urmări cum natura se desfăşoară într-un ritm lent, făcând trecerea de la vară, prin diversitatea de culori a vegetaţiei şi prin mişcările păsărilor care se pregătesc pentru sezonul rece.

Temperaturile mai ridicate decât în anii trecuţi ale acestui început de toamnă, aduc reduceri de pană la 45% la sejururile Delta pentru toți și Delta pentru Seniori, de la Gulliver Delta Resort 3*. Pachetele de vacanță includ 3 nopți de cazare cu mese tip bufet, transport autocar și transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol.

Destinaţie de o frumuseţe unică în Europa

Cea mai mare rezervaţie de câmpii umede din Europa, Delta Dunării surprinde vizitatorii prin floră şi faună, dar mai ales prin peisajele armonioase cu lacuri de smarald brodate de vegetație luxuriantă pictată în nuanțe arămii. Tabloul unic este completat de aşezările tradiţionale lipoveneşti şi de împrejurimi surprinzătoare, pe care le poţi explora prin excursiile opţionale de la Gulliver Delta Resort.

Navele de agrement te poartă pe canalele Deltei, în freamătul stufului şi trilurile sutelor de specii de păsări, spre rezervaţii naturale precum Lacus Isac, Lacul Uzlina, Lacul Roşu, Pădurea Letea, Pădurea Caraorman, localitatea Sf. Gheorghe sau Sulina, cunoscut şi ca „Oraşul Piraţilor'. Descoperă caii sălbatici de la Letea, locul de întalnire dintre Marea Neagră și Dunăre la Sulina sau plajele sălbatice de la Sfantu Gheorghe, într-o călătorie cu barca.

Oferte de nerefuzat pentru o vacanţă de poveste

Unul dintre cele mai importante avantaje ale celor care aleg să meargă în vacanţă în Delta Dunării în această perioadă este preţul excelent la vacanțele de 4 zile de la Gulliver Delta Resort 3*.

Întins pe o suprafaţă de 10.000 metri pătraţi, într-o grădină naturală splendidă înconjurată de o vegetaţie luxuriantă, Gulliver Delta Resort te aşteaptă cu cele mai bune condiţii şi oportunităţi diverse de activităţi şi relaxare pentru toată familia. Loc de joacă pentru cei mici, pontoane pentru pescuit, hamace comode şi deliciile culinare cu specific lipovenesc, de la peşte la preparate tradiţionale din carne de pui, porc sau vită şi delicii vegetariene, sunt doar cateva dintre facilitățile turistice de care te poți bucura aici.

 

De Geanina Ichim

Oferte Speciale Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 3*

*Sejur Delta pentru Seniori 4 zile – tarife de la 369 lei/persoana.

*Sejur Delta pentru toti 4 zile – tarife de la 399 lei/persoana.

Servicii incluse: 3 nopti de cazare cu demipensiune tip bufet si apa plata la mese, transport autocar din București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscina, posibilitatea de a pescui de pe ponton, jocuri recreative precum table, sah, tenis de masa, fotbal de masa, loc de joaca pentru copii, welcome surprise (la sosirea in hotel turistii sunt intampinati cu icre si palinca) etc. Contact: gulliverresort.ro, telefon: 0784.215.628. Cerere ofertă: of[email protected], call center 021.794.75.07.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter