Heidi Klum s-a despărțit de iubitul ei cu 13 ani mai tânăr!

Publicat pe

De ceva vreme, la „Bursa zvonurilor' se vehicula ideea că celebrul fotomodel, în vârstă de 44 de ani, e pe cale să se despartă de Vito Schnabel (31), însă abia recent vestea a fost confirmată chiar de vedetă –  Heidi Klum s-a despărțit de iubitul ei cu 13 ani mai tânăr!

Pe la jumătatea lunii septembrie, revista People scria că s-a cam rupt lanțul de iubire dintre fotomodelul Heidi Klum și Vito Schnabel (custode și dealer de artă) și că cei doi s-au decis să ia o pauză, sintagmă extrem de folosită în ultimul timp de cuplurile care se pregătesc să-și spună adio. Jurata de la Americas Got Talent, care are patru copii cu bine-cunoscutul cântăreț Seal și care după divorțul de acesta s-a combinat cu un bărbat cu 13 ani mai tânăr, anunța atunci că a venit momentul să ia o pauză și să reflecteze la relația lor.

Și iată că nu le-a trebuit prea multă reflecție, fiindcă luni celebrul fotomodel a confirmat că s-a despărțit de iubitul ei, după o relație care a durat trei ani. De altfel, vestea nu a mai surprins pe nimeni, deoarce Heidi nu a mai fost văzută alături de Vito încă din data de 20 august și a mers neînsoțită inclusiv la Premiile Emmy. Conform unei surse, cei doi foști iubiți nu au mai fost fotografiați de multă vreme împreună, iar în septembrie Heidi a mers singură la New York, cazându-se la un hotel din Manhattan, în loc să stea la iubitul ei, care deține o proprietate în oraș. Modelul nu s-a grăbit deloc atunci să se întoarcă acasă, preferând să se distreze cu prietenii, iar atunci toată lumea s-a întrebat dacă acesta nu era cumva începutul sfârșitului.

 

E posibil ca relația lor să se fi deteriorat încă din luna iunie, când Vito a fost surprins de paparazzi în compania unei tinere, în Londra, în timp ce Heidi filma, în New York, pentru Americas Got Talent. Deși Vito s-a apărat spunând că a fost doar un sărut nevinovat pe obraz și că și-a luat la revedere de la o prietenă de familie, martorii au declarat că tânăra brunetă părea foarte îndrăgostită de el și că sărutul a durat în jur de 30 de secunde, cam mult pentru o îmbrățișare nevinovată. Acum doi ani, Heidi declara parcă premonitoriu: „Nu mă voi mai mărita niciodată!'. Se pare însă că nici de relații de durată nu mai are parte…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter