Agenda săptămânii 6-12 februarie

Publicat pe

Fă-ți timp pentru un film, o piesă de teatru sau un concert chiar și în timpul săptămânii, nu doar în weekend. Pentru a-ți face alegerile mai ușoare, am selectat cele mai cool evenimente ale săptămânii. 

Luni, 6 februarie

Concert: „Bugge Wesseltoft’s New Conception Of Jazz”, de la ora 20:00, la Control

Teatru: „Dragostea durează trei ani”, de la ora 20:00, la Gadot Cafe Teatru

Cinema: „Fixeur” – „Fixeur' spune povestea lui Radu, stagiar la biroul din București al Agenției France Presse, aspirant la un post de reporter. Oportunitatea realizării unui subiect despre o prostituată minoră repatriată din Franța îi dă acestuia ocazia să își dovedească competențele. Totuși, pe măsură ce se apropie de scopul său, Radu realizează că înverșunarea cu care înțelege să facă această meserie este îndoielnică.

Marți, 7 februarie

Concert: „Aquarelle – Epic Guitar Show”, de la ora 21:00, la Teatrul de pe Lipscani

Teatru: „Cum se cuceresc femeile”, de la ora 19:00, la Teatrul Metropolis

Cinema: „Gold” – Kenny Wells (Matthew McConaughey) și Kay (Bryce Dallas Howard), puțin probabila lui pereche, se aventurează în jungla indoneziană în căutarea de aur.

Spectacol: Cesar și câinii' – Nu rata șansa unică de a fi pe scenă, alături de câinele tău la spectacolul lui Cesar Millan, ce va avea loc pe 21 martie 2017, la Sala Polivalentă din București!  Specializat fiind în corectarea comportamentelor canine neplăcute, Cesar Millan invită iubitorii de câini din România să se înscrie alături de câinele lor în programul de selecție pentru 10 câini problemă cu care Cesar va lucra live, în timpul show-ului, așa cum proceda cu cazurile prezentate în celebra sa emisiune TV, Cesar și câinii'. Biletele au fost puse în vânzare pe myticket.ro și au prețuri cuprinse între 100 de lei și 425 de lei, iar cele din categoria VIP meet & greet (cu acces în culise înainte de show, la prețul de 599 lei) sunt aproape epuizate. Înscrie-te până pe 21 februarie 2017!

 

Miercuri, 8 februarie

Concert: „Romantic Hermonies – Concert Live de la Flamenco la Tango”, de la ora 19:30, la Ceainăria ARTea

Teatru: „O spovedanie”, de la ora 20:00, la Gadot Cafe Teatru

Cinema: „The Founder” – Filmul „Fondatorul' urmăreşte despre povestea adevărată a lui Ray Kroc (Michael Keaton), un agent de vânzări din Illinois, şi cum i-a cunoscut el pe Mac şi Dick McDonald (Nick Offerman şi John Carroll Lynch), care conduceau o afacere cu burgeri în California de Sud a anilor 50. Impresionat de sistemul rapid de preparare a mâncării de la standul cu hamburgeri din San Bernardino, dar şi de mulţimea pe care o atrăgea, Kroc a întrezărit imediat un imens potenţial de francizare. El a găsit o modalitate de a ajunge într-o poziţie în care să poată obţine compania de la fraţii McDonald, creând un imperiu de miliarde de dolari. Şi aşa s-a născut McDonalds.

Joi, 9 februarie

Concert: „Omul cu șobolani”, de la ora 21:00, la Control

Teatru: „Profesiunea doamnei Warren”, de la ora 19:00, la Teatrul Mic

Cinema: „Passengers” – În timpul unei călătorii obişnuite prin spaţiu, către o nouă galaxie, doi pasageri, aflaţi într-o stare indusă de somn, se trezesc cu 90 de ani mai devreme decât trebuia, atunci când nava lor se defectează. Acum, Jim (Chris Pratt) şi Aurora (Jennifer Lawrence) îşi dau seama că va trebui să trăiască tot restul vieţii la bordul navei, care, ce e drept, le asigură condiţiile cele mai bune de trai. Ei încep să se simtă atraşi unul de celălalt şi apoi să se îndrăgostească… până când descoperă că nava se află în mare pericol. Vieţile a 5000 de pasageri adormiţi se află în mâinile lor. Numai Jim şi Aurora îi vor putea salva.

Vineri, 10 februarie

Concert: „La pasion de una rosa”, de la ora 20:00, la Ceainăria ARTea

Teatru: „Două loturi”, de la ora 20:00, la Teatrul Național București

Cinema: „Fifty Shades Darker” – În timp ce Christian (Jamie Dornan) se luptă cu demonii interiori, Anastasia (Dakota Johnson) trebuie să se confrunte cu furia și invidia femeilor care au fost înaintea ei.
„Darker” prezintă povestea Anastasiei care, la insistențele lui Christian, acceptă să se împace cu acesta. În încercarea de a-și reclădi relația cu bărbatul iubit, Anastasia este prinsă într-un vârtej de intrigi și întâmplări care o pun în cele din urmă în fața celei mai importante decizii.

Sâmbătă, 11 februarie

Concert: „Partizan”, de la ora 21:00, la Yellow Club

Teatru: „Încurcă lume”, de la ora 19:30, la Teatrul Coquette

Cinema: „The LEGO Batman Movie” –  În comedia animată „The LEGO Batman Movie” Bruce Wayne trebuie să facă față nu doar criminalilor care împânzesc Gotham City, ci și responsabilităților pe care le are față de băiețelul pe care l-a adoptat.

Duminică, 12 februarie

Concert: „Mike Gadoroja & Blue Sprits”, de la ora 21:00, la Hard Rock Cafe

Teatru: „O intervenție”, de la ora 19:30, la Teatrul Act

Târg: „Art Fashion Fair/Special Valentine’s Day”, la Maison  13

 

Sursă:  cinemagia.ro și metropotam.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter