Cele mai cool fotografii ale săptămânii pe Instagram

Publicat pe

Pentru că lista vedetelor ce obișnuiesc să își împartă viața pe Instagram este foarte lungă, am selectat cele mai interesante fotografii postate de acestea în ultimele zile.

Ca în fiecare săptămână, revenim cu cele mai interesante fotografii postate de vedete și celebrități pe conturile personale de Instagram. Adelina pestrițu, Inna, Doutzen Kroes, Toni Garrn sau Karlie Kloss se relaxează pe plaje exotice, de unde postează cele mai hot fotografii. Alessandra Ambrosia a postat și ea o fotografie cool, în echipament de fotbal american, cu ocazia Super Bowl-ului, imagine ce a adunat peset 170 de mii de aprecieri.

Albertina Ionescu și-a sărbătorit ziua de naștere, iar momentul a fost marcat și pe Instagramul vedetei, care a postat fotografii de la petrecere. Nu au lipsit baloanele și tortul.

Fotografia săptămânii vine de la Beyonce, care a anunțat pe contul de Instagram că este însărcinată cu gemeni. Dar mai multe aventuri ale vedetelor tale preferate găsești în galeria foto de mai sus sau în video-ul de mai jos.

Adina Vîlcea

Foto: Instagram

Citește și:

Nepoata lui Donald Trump face ravagii pe Instagram

Cei mai celebri influenceri din lumea patrupedelor pe Instagram 

Cele mai cool fotografii ale săptămânii pe InstagramCele mai cool fotografii ale săptămânii pe Instagram
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter