Alexia Aquilani, legatura neștiută cu Giorgio Armani

Publicat pe

Alessia Aquilani, cunoscută publicului larg sub numele de scenă Alexia, este una dintre cele mai de succes cântărețe din Italia și una dintre artistele care vor face Timișoara să vibreze pe ritmurile anilor 80-90, în cadrul DISKOteka Festival. Aceasta va concerta pe Stadionul „Dan Păltinișanu' în cea de-a doua zi a festivalului, pe 01 iunie 2019.  

Carieră de succes

În anii 90, Alexia cucerea piața muzicală internațională cu o imagine tinerească și piese în limba engleză. Albumul de debut din 1997 cunoscut sub numele de „Fan Club' s-a bucurat de un real succes, fiind vândut în peste 600 de mii de copii la nivel mondial. Mega hitul „Uh La La La' a cucerit topurile muzicale europene, iar videoclipul i-a adus titlul de imn al verii.

Ascensiunea cântăreței din Italia a continuat și cu cel de-al doilea album, „The Party', care a înregistrat vânzări de peste 500 de mii de exemplare. De-a lungul carierei muzicale, Alexia a lansat 13 albume, a strâns în palmares opt discuri de aur, două de platină, peste 5 milioane de înregistrări vândute și multe single-uri ce au ocupat poziții fruntașe în țări precum Italia, Spania, Austria sau Suedia.

Intrarea în familia Armani: „Am cunoscut un om elegant și foarte amabil, am fost impresionată'

Artista originară din Italia a avut parte de o  nuntă ca în povești la care multe femei visează de când sunt mici. Aceasta s-a căsătorit în anul 2005, mai exact pe 9 octombrie cu Andrea Camerana, nepotul celebrului designer Giorgio Armani și fondator al faimoasei case de modă cu același nume. Ceremonia a avut loc într-o locație de vis, la Castelul Rivalta din provincia italiană Piacenza. Alexia a purtat o rochie simplă și vaporoasă la care a asortat un bolero dintr-un material transparent.

Cei doi s-au văzut pentru prima dată în anul 2002, la Sanremo, artista întâlnindu-se cu viitorul soț pentru o posibilă colaborare cu brand-ul Armani.

„În timpul unei vizite de curtoazie organizată pentru a discuta posibilitatea de a purta haine de la brand-ul familiei sale, m-am așteptat să cunosc un alt fel de om. Mă gândeam la o persoană fashionistă cu pantofi sport și o ținută all black. În schimb am cunoscut un om elegant și foarte amabil, am fost impresionată, dar totul s-a terminat acolo. Dar ulterior, în timpul Festivalului Sanremo, am primit un buchet de flori semnat Andrea Camerana. Reacția mea a fost: Camerana, acel Camerana? Așa am început să vorbim prin mesaje și ne-am dat seama că ne potrivim foarte mult.', a declarat Alexia într-un interviu

Giorgio Armani

Giorgio Armani

La doi ani după fericitul eveniment, viața le-a făcut o surpriză și de ziua îndrăgostiților, pe 14 februarie 2007, a venit pe lume primul copil al celor doi, o fetiță pe nume Maria Vittoria. Alexia a devenit mamă pentru a doua oară în vara anului 2011, pe 4 iulie născându-se Margherita.  

Pe Alexia vei avea ocazia să o asculți live, pe scena DISKOteka Festival, din Timișoara, de pe stadionul „Dan Paltinisanu', pe 1 Iunie. Dacă vrei să retrăiești amintiri din DISKOteka vizitează site-ul www.diskoteka.ro, acolo unde îți poți achiziționa abonamentul la cel mai tare show de muzică retro din Europa.

FOTO: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter