Cum arată Anda Adam fără machiaj. Imaginile cu vedeta nemachiată care au stârnit controverse

Publicat pe

Sunt puține vedetele care aleg să apară nemachiate în public. Pe Internet au apărut imagini în care Anda Adam nu are niciun strop de machiaj pe față, iar ca să fim corecți diferența este destul de mare.

Anda Adam este foarte ocupată, pentru că are multe concerte și se ocupă și de fiica ei, Evelin. Cântăreața este mereu pe drumuri și are mereu grijă de felul în care arată, mai ales că apare în fața a mii de oameni atunci când are spectacole sau apare la TV.

La 38 de ani, Anda Adam se menține foarte bine și merge la sală de fiecare dată când are timp. Pe Internet au apărut imagini cu vedeta fără niciun pic de machiaj pe față. Este adevărat că machiajul schimbă orice femeie, la fel se întâmplă și în cazul Andei Adam.

Se pare că oboseala și-a pus cuvântul, pentru că Anda Adam are cearcăne și mici imperfecțiuni pe față, dar care se rezolvă mereu cu puțin machiaj.

Citește și: Anda Adam, dietă strictă şi mult sport pentru a fi în formă maximă la 39 de ani. Ce tip de mişcare a ales pentru 2019

Citește și: Cum arată Anda Adam în costum de baie la 38 de ani. Artista e în vacanță pe o plajă exotică…

FOTO: Facebook, Instagram

Cum arată Anda Adam fără machiaj. Imaginile cu vedeta nemachiată care au stârnit controverseCum arată Anda Adam fără machiaj. Imaginile cu vedeta nemachiată care au stârnit controverse
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter