Anda Adam, dietă strictă şi mult sport pentru a fi în formă maximă la 39 de ani. Ce tip de mişcare a ales pentru 2019

Publicat pe

La 39 de ani şi cu o sarcină la activ, Anda Adam ar putea participa lejer la un concurs de fitness, dat fiind faptul că face sport de cinci ori pe săptămână. De altfel, pasiunea pentru sport a şi dus-o la altar, la braţul unui instructor de fitness. Astăzi am aflat totul despre programul de slăbit al Andei Adam.

 

Anda Adam, dietă strictă şi mult sport pentru a fi în formă maximă la 39 de ani. Ce tip de mişcare a ales pentru 2019Anda Adam, dietă strictă şi mult sport pentru a fi în formă maximă la 39 de ani. Ce tip de mişcare a ales pentru 2019

 

Sala de forță este nelipsită din viața Andei Adam, sportul ocupând un loc foarte important în viaţa ei, al treilea după copil şi soţ. Pentru cântăreaţă, sportul este un stil de viaţă, iar acest lucru s-a văzut foarte bine la Exatlon, unde şi-a arătat muşchii în probe sportive extrem de dificile. Ceea ce o ajută să se mențină în formă sau chiar la slăbit.
„Fac și înot, tata a fost antrenor de natație la Steaua, iar acum activează în Australia. În plus, fără un regim alimentar nu ai cum să obții rezultate', spune Anda Adam.

Anda bea doar apă, niciodată sucuri

„Eu fac sala de cinci ori pe săptămână, mai ales ca am intrat acum în programul nou pe 2019: cardio combinat cu lucrat pe grupe musculare, dar am grijă să susţin munca la sală şi cu anumite tratamente pentru că mă ajută să ajung mai uşor la rezultatele pe care mi le doresc. Spre exemplu, singura procedură pe care o urmez, atunci când am timp să merg la salon, este LPG Cellu M6 sau LPG Alliance. Plus dietă, bineînţeles. Oricât de mult sport ai face, fără alimentaţie echilibrată nu rezolvi nimic. Reprezintă 70% din ceea ce faci la sală', a dezvăluit Anda Adam pentru VIVA!.

Dintre fructe, Anda Adam s-a orientat către ananasul proapăt, indicat pentru că ajută la arderea rapidă a grăsmilor şi se hidratează doar cu apă, niciodată cu sucuri.

Nu se machiază în timpul liber

În timp ce sportul reprezintă o prioritate pentru Anda, machiajul și tratamentele cosmetice ocupă foarte puțin timp în rutina ei zilnică. Nu se machiază în timpul liber, în schimb are grijă să-și curețe foarte bine tenul în fiecare seară și să-și hidrateze pielea.

„Nu sunt genul care stă prin saloane sau face măști acasă. În timpul zilei încerc să folosesc cât de puțin make-up sau deloc. Eventual doar luciu pe buze și puțin fard în obraz. Vreau să îmi mai las pielea să respire. Întotdeauna mă demachiez seara foarte bine. Folosesc un demachiant bun cu ulei, pentru că am tenul uscat. Ma ajută, comparativ cu o apă micelară simpla. În rest, nu îmi fac tratamente senzaționale. Folosesc o cremă simplă, de hidratare', ne-a dezăluit Anda Adam. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter