Cum ar reacţiona Anda Adam dacă soţul ar înşela-o. Familia e pe primul loc pentru cântăreaţă

Publicat pe

Anda Adam a explicat cum ar reacţiona dacă soţul său ar înşela-o. Cântăreaţa spune că pentru ea, familia sa frumoasă este pe primul loc. 

Anda Adam are o relaţie foarte apropiată cu fanii săi. Pentru ei, face mereu un vlog în care le răspunde la diversele întrebări. Acum, aceştia au avut curiozităţi despre relaţia pe care o are artista cu soţul ei. Anda Adam s-a căsătorit cu Sorin Andrei în anul 2015. Împreună, cei doi au o fetiță pe nume Evelin.

Toţi formează o familie frumoasă, cum oricine şi-ar dori. Vedeta nu s-a sfiit să spună că dacă soţul său ar călca strâmb şi ar însela-o, ea l-ar ierta dacă ar fi conştient de greşeala făcută. Pentru ea, familia este pe primul loc.

„Eu am niște principii foarte sănătoase în viață și mi-am dat seama că, pentru mine, ce este cel mai important în viață este familia. Cred că dacă soțul meu ar face o astfel de greșeală, da cred că aș putea să îl iert atâta timp cât consider că realizează și el că a fost o greșeală. Întotdeauna merg pe principiul că un păcat recunoscut este pe jumătate iertat. Pentru mine, familia este cel mai important lucru și dacă asta ar însemna să renunț la familia mea, pot să spun că aș lupta până în ultima clipă să nu renunț niciodată la familia mea. Dar sper să nu se întâmple chestia asta niciodată', a explicat Anda Adam, într-un vlog.

Anda Adam face parte din juriul Bravo, ai stil!'

In cele patru editii, artista va avea drepturi depline de jurat si va acorda puncte, in functie de cat de bine vor reusi cele 10 concurente sa o impresioneze din punct de vedere stilistic.

Anda Adam este una dintre cele mai titrate artiste din Romania, lansand de-a lungul anilor hituri celebre care ocupa primele locuri in topurile muzicale. Cu un stil vestimentar inconfundabil, extravagant, care nu poate trece neobservat, Anda Adam este una dintre cele mai bune voci feminine din tara. De saptamana viitoare, in cele patru zile in care se va afla la masa juratilor de la Bravo, ai stil!’, fanii emisiunii o pot urmari pe frumoasa vedeta si in aceasta postura, aceea de a comenta si juriza vestimentatiile concurentelor care aspira la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva