Cine este bărbatul care a scos-o din depresie pe Adela Popescu, după despărțirea de Dan Bordeianu. Nu e Radu Vâlcan!

Publicat pe

Toată lumea își aduce aminte de povestea de dragoste dintre Adela Popescu și Dan Bordeianu. Ea avea 18 ani, el era cu 11 de ani mai mare. Erau cel mai apreciat cuplu din showbiz la vremea respectivă, însă s-au despărțit. Marius Kalmar este bărbatul care a scos-o pe Adela Popescu din depresie, după eșecul în relația cu actorul.

În urmă cu mai bine de 14 ani, Adela Popescu se îndrăgostea nebunește de Dan Bordeianu. Cei doi formau un cuplu atât pe platourile de filmare, cât și în viața de zi cu zi. Toată lumea îi vedea căsătoriți și că vor rămâne împreună mult timp, însă după doar doi ani, Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au despărțit. Motivul pentru care s-au despărțit ar fi fost infidelitățile actorului și geloziile numeroase ale prezentatoarei TV.

După prima ei iubire, Adela Popescu a suferit foarte mult, ba chiar a fost în depresie. Marius Kalmar este bărbatul care a reușit să o facă din nou fericită pe vedetă. S-au iubit timp de trei ani și jumătate, însă doar atât a durat relația lor. Marius Kalmar era o un om de afaceri și era prieten bun cu Cristi Chivu. Adela Popescu și omul de afaceri aveau o relație discretă și își petreceau vacanțele în cele mai de lux destinații, potrivit click. Bărbatul îi cumpărase și o mașină scumpă vedetei, iar când s-au despărțit i-a dat-o înapoi.

Adela Popescu a fost cea care a vrut să punct relației cu Marius Kalmar, pentru că acesta nu se mai implica la fel de mult în relație și se săturase să lupte singură pentru ca relația să funcționeze.

Cine este bărbatul care a scos-o din depresie pe Adela Popescu, după despărțirea de Dan Bordeianu. Nu e Radu Vâlcan!Cine este bărbatul care a scos-o din depresie pe Adela Popescu, după despărțirea de Dan Bordeianu. Nu e Radu Vâlcan!

Adela Popescu are doi copii

După cele două relații eșuate, Adela Popescu și-a găsit fericirea în brațele lui Radu Vâlcan, bărbatul care a făcut-o mamă de două ori. Cei doi au împreună doi băieți, Alexandru și Andrei. Adela Popescu și Radu Vâlcan se completează perfect și au o căsnicie care funcționează chiar așa cum și-au dorit mereu.

Citește și: Adela Popescu a dezvăluit numele celui de-al doilea copil. Cum îl va chema pe băiețelul ei: 'După discuții îndelungate…'

Citește și: Soțul Adelei Popescu a mai fost căsătorit o dată. Cine este prima soție a lui Radu Vâlcan: 'Așa a fost să fie'

FOTO: Arhiva VIVA!, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter