Andreea si Calin Goia recomanda Cambodgia si Vietnam

Publicat pe

„Am vazut cateva locuri aproape ireale: templele de la Angkor, plajele Insulei Phu Quoc din Vietnam, dunele rosii si albe de la Mui Ne, orasul Hoi An cu strazile sale inguste ce te poarta in trecut si faimosul Halong Bay cu cele trei mii de stanci ce ies din mare.”

Solistul de la Voltaj si sotia lui au petrecut cateva zile in Indochina franceza, cei doi oprindu-se in Cambodgia si Vietnam. Pasionata de fotografie, Andreea a surprins frumusetea Asiei si a locuitorilor ei care zambesc tot timpul.

Andreea, Calin Goia

Cambodgia

Principala zona turistica a Cambodgiei este Siem Reap, al carei punct de atractie este reprezentat de templele de la Angkor. Construit in prima jumatate a secolului al XII-lea, Angkor Wat este cel mai cunoscut dintre aceste temple, datorandu-si faima basoreliefurilor care redau invataturile lui Vishnu.

Cambodgia
Cambodgia – Templele din Angkor

Cei doi au stat doua zile la Phnom Penh, unde au vizitat Palatul Regal, Pagoda de Argint, orasul vechi si Russian Market, „un loc de unde poti cumpara cam tot ce folosesc, poarta sau mananca locuitorii din Cambodgia, si alte doua zile la Siem Reap, orasul de langa templele Angkor.
 

Cambodgia

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter