Annie – Filmul anului pentru întreaga familie

Publicat pe

Cameron Diaz şi copilul-minune al Hollywoodului, Quvenzhané Wallis, vin pe marile ecrane alături de Jamie Foxx în Annie, o aventură muzicală plină de învăţăminte pentru toţi cei implicate.

 

Comedia Annie, un muzical clasic, marca Broadway, care a încântat publicul generaţii întregi, vine pe marile ecrane din România din 26 decembrie într-o viziune nouă, contemporană, produsă de Columbia Pictures.

 

Micuţa actriţă Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild), nominalizată la Oscar, o interpretează pe Annie, o copilă orfană, dar optimistă, care se dovedeşte a fi suficient de tare ca să reziste pe străzile New York-ului, în 2014.

 

Generaţii la rând, familiile de pretutindeni s-au îndrăgostit de muzicalul Annie,' şi cântecele sale legendare: Tomorrow,' Its the Hard-Knock Life,' sau Maybe', care le-au lăsat amintiri de neşters din copilărie. Coloana sonoră conţine înregistrările noi ale renumitelor cântece ale filmului, dar şi cântece noi interpretate de Sia, Jamie Foxx, Quvenzhané Wallis, Cameron Diaz.

 

Annie are premiera în cinematografele din România pe 26 decembrie, în variantă subtitrată şi în varianta dublată, fiind distribuit de InterComFilm Distribution.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Zx8ab0GTOT8[/youtube]

 

Annie – Filmul anului pentru întreaga familieAnnie – Filmul anului pentru întreaga familie
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter