Ce afaceri au vedetele din România

Publicat pe

Multe vedete din România au dat dovadă de fler şi şi-au investit banii câştigaţi în diverse afaceri care s-au dovedit de succes. De la business-ul cu bijuterii şi accesorii până la atelierele şi şcolile de dans sau de actorie sau la afacerile din domeniul imobiliar, nimic nu le sperie pe vedetele din România.

 

Malvina Cservenschi are o afacere cu bijuterii, fosta prezentatoare TV lansând din 2012 încoace mai multe colecţii sub brand-ul Malvensky şi extinzându-şi oferta de la sezon la sezon. De asemenea, Malvina a creat şi o colecţie de eşarfe cu motive tradiţionale româneşti care a fost extrem de bine primită.

 

Andreea Banică şi soţul ei, impresarul Lucian Mitrea, şi-au investit banii câştigaţi din concerte în domeniul imobiliar, cei doi fiind proprietarii mai multor locuinţe pe care le-au închiriat şi care le aduc astfel profituri frumoase.

 

Dana Rogoz s-a lansat şi ea în afaceri cu o colecţie de produse din piele pe care le vinde pe blogul personal. Sub denumirea moon by Dana Rogoz', vedeta are aproximativ 18 modele de produse de piele, ea fiind răspunzătoare de partea de creatie şi o parte din materiale, iar un producător din Buzău le fabrică.

 

Andreea Raicu este extrem de implicată în afacerile sale care se concentrează în sfera designului vestimentar, vedeta lansând mai multe colecţii de haine, dar şi o linie de pantofi şi o colecţie de bijuterii. Acestea se vând online, iar Andreea se ocupă personal de promovarea business-ului. Cel mai nou proiect al sau este site-ul andreearaicu.ro, inspirat de valorile in functie de care si-a constuit stilul de viata.

 

Alina Sorescu a deschis „Atelierului de Muzică şi Prezenţă Scenică ' în cadrul căruia le dezvaluie celor mici tainele lumii muzicale. Afacerea merge extrem de bine, aducându-i Alinei atât satisfacţii materiale, cât şi sufleteşti.

 

Si actriţa Ioana Ginghină are propria ei afacere, ea ocupându-se de atelierul de educaţie prin teatru MiniArt Show, destinat copiilor cu vârsta între opt luni şi cinci ani. Ioana are şi un ajutor de nădejde, mâna sa dreaptă fiind fetiţa ei, Ruxandra. De 13 ani lucrez cu copiii şi pentru copii şi de aceea toate ideile care îmi vin în minte sunt pentru ei.', marturiseşte Ioana.

 

Actorii Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă conduc Școala Actoriedefilm.ro, înfiinţată în 2010. Din martie 2010 până în prezent, şcoala a avut peste 200 de cursanţi şi a realizat 5 scurt metraje, 7 medii metraje şi 2 lung metraje, Love Building şi Alt Love Buildingîn care protagonişti au fost absolvenţii cursurilor şcolii. Aici transmitem ce am învăţat de la alţii', declară Dragoş Bucur, unul dintre cei mai buni actori români ai momentului şi profesor la Scoala Actoriedefilm.ro.

 

Alături de Elwira, soţia sa, Mihai Petre are o Academie de dans, împlinindu-şi astfel visul de a-i iniţia şi pe alţii în tainele dansului. Mihai Petre şi Elwira Petre sunt prima pereche de dansatori profesionişti din România, campioni ai României la ambele secţiuni (Standard şi Latino-Americane) în anii 2002, 2003 şi 2004. De asemenea, au fost prima pereche din România care a reuşit să se claseze în primele 50 ale lumii în I.D.S.F World Ranking List (clasament asemanator ATP-ului în tennis), precum şi prima prezenţă românească într-o finală de Cupă Europeana-Moscova 2004. Cei doi încearcă să formeze noi perechi de dansatori care să obţină rezultate notabile pe plan naţional şi internaţional.

 

Andi Moisescu, juratul de la Românii au talent' este proprietarul unei firme al cărei obiect de activitate este producţia cinematografică, video şi de programe de televiziune.

 

Numele lui Smiley este legat de HaHaHa Production, casa sa de producţie care este extrem de căutată de artişti. Mi-am dorit un studio de cand eram mic. HaHaHa Production este dovada ca visurile pot deveni realitate.', declară artistul.

 

Sonia Argint Ionescu şi-a transformat hobby-ul în afacere de succes, vedeta TVR fiind designer de bijuterii. Astfel dupa colierele by Sonja, ea a realizat modele de cercei care au fost ulterior realizati dupa schitele ei, în atelierul Crystal-Fashion.

 

Călin Goia (Voltaj) îi aşteaptă pe iubitorii de cafea şi ceai în Camera din Faţă, localul deschis în Piaţa Amzei. În ea încap lejer 20 de oameni cu peste 200 de poveşti spuse alandala sau pe rând, la un ceai aburind, o cafea proaspăt râşnită, o linguriţă de şerbet sau dulceaţă. E ca o cutie de lemn cu mii de sertare şi totodată e un puzzle imens ce aşteaptă să fie compus.', spune solistul.

 

Foto: arhiva Viva!

 

Ce afaceri au vedetele din RomâniaCe afaceri au vedetele din România
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter