Antalya

Publicat pe

Antalya este una dintre cele mai renumite zone turistice pentru vacanta din Turcia, de pe malul Marii Mediterane.

Antalya este un oras mare, are o zona portuara frumos restaurata, cu strazi inguste pe care se insira case mici, restaurante si pensiuni. Pe culmea dealului de deasupra portului sunt ceainarii, unde licoarea imbietoare se prepara in samovare vechi. Panorama vizibila de aici se intinde pana dincolo de golf, catre muntii Taurus, paralel cu coasta.

Antalya

Situat la aproximativ 12 km de centrul orasului Antalya, districtul Lara are de oferit vizitatorilor sai o multime de posibilitati de relaxare si distractie. In Lara, care in turca veche inseamna „fir de nisip, se afla numeroase hoteluri de 5 pana la 7 stele, multe dintre ele fiind copii ale ale unor faimoase locuri din toata lumea, de unde si numele Larei de „Vegasul turcesc.

Antalya

AntalyaBelek este o statiune situata pe coasta mediteraneana, aflata la 30 de km de partea estica a Antalyei, intr-un cadru natural feeric, scaldata de razele soarelui. Un adevarat paradis pentru turisti, o destinatie din ce in ce mai cautata pentru plajele sale cu nisip fin, hotelurile de lux si terenurile de golf, Belek are de oferit o atmosfera minunata pentru petrecerea unei vacante relaxante, cu bai de soare si inot.

 

CALISTA LUXURY RESORT 5*****

Hotelul are 598 de camere si vile precum: Aquaris, Leo , Aries, Andromeda, Scorpio, Libra, Gemini, Orion, Dorado. Facilitati si servicii: 9 restaurante, 8 baruri, 3 piscine, 2 pentru copii, aqua parc, sporturi nautice fara motor, discoteca, cinema, jacuzzi.

Calista Luxury Resort

Tarife informative: 2279 de euro (pret 2 persoane, cazare 7 nopti, masa in sistem specificat, transport avion cursa charter, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica pe perioada sejurului).

ADAM & EVE

Hotelul are 497 camere si vile, 8 restaurante „  la carte, 9 baruri, 4 piscine, aqua parc, centru SPA.

Adam & Eve

Tarife informative: 2070 de euro (pret 2 persoane, cazare 7 nopti, masa in sistem specificat, transport avion cursa charter, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica pe perioada sejurului).

Cornelia Diamond Golf Resort & SPACORNELIA DIAMOND GOLF RESORT&SPA 5*****

Deschis in anul 2008, acest hotel dispune de un corp principal de 5 etaje si Villas de 2 etaje. Facilitati si servicii: 7 restaurante „  la carte, VIP-restaurant, 10 baruri, piscina interioara, 2 piscine exterioare, 3 piscine cu jacuzzi, centru SPA, centru comercial.

Tarife informative: 1893 de euro (pret 2 persoane, cazare 7 nopti, masa in sistem specificat, transport avion cursa charter, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica pe perioada sejurului).

 

 

 

 

Stefana SamfiraStefana Samfira
„Numai gandul la vacanta si simt cum ma relaxez, pentru ca n-am mai putut pleca de aproape doi ani, de cand a aparut fiul meu, Sasha. Deja stiu care va fi cursul firesc al unei zile: plaja, inot, snorkeling, plimbari, multe fructe, somn si toate aceste ingrediente, legate intre ele de mult umor.

Miruna Micsan, Fotografii Miruna Micsan, Premium Holidays
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter