Au început filmările pentru #Selfie 2

Publicat pe

Echipa #Selfie' s-a întors pe platoul de filmare pentru sequelul filmului cu cel mai mare succes la public în 2014!

 

Proaspăt recompensați la Premiile Gopo cu Premiul Publicului pentru cel mai mare succes românesc în box office-ul din 2014 (102.026 spectatori), protagoniștii din #Selfie', alături de regizoarea Cristina Iacob, pregătesc surpriza promisă fanilor: #Selfie 2: Cum să te măriți în 3 zile (working title)!.

 

selfie1

 

Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali și Alex Călin pornesc într-o nouă aventură alături de Alina Chivulescu și Răzvan Vasilescu. Dacă în prima parte fetele organizau o escapadă înainte de BAC, de data aceasta miza este diferită: Roxi, Yasmine şi Ana se reunesc într-un pariu care le va schimba vieţile: Care se mărită prima în trei zile?

 

Filmările au început luni, 30 martie , vor dura până pe 7 mai și se vor desfășura în 41 de locații din București și județul Ilfov. Apariții surprinzătoare ale unor vedete și actori din show biz-ul românesc vor completa distribuția unul nou film de comedie, destinat publicului tânăr.

 

selfie2

Regia este semnată de Cristina Iacob, imaginea filmului este realizată de Barbu Bălășoiu, iar scenariul este semnat de Alex Jecu, Cristina Iacob, Maria Spirache și Tudor Potra. Producătorul este Cristina Dobrițoiu.

 

Lucrez cu un cast extraordinar, filmul are o echipă de producție plină de energie și fiecare zi pe platoul de filmare este o bucurie. Spectatorii vor simți cu siguranță acest lucru în sala de cinema când vor urmări #Selfie2, a declarat Cristina Iacob, regizoarea filmului.

 

Selfie2: Cum să te măriți în 3 zile (working title) va avea premiera în cinematografele din România în primăvara anului următor (2016).

 

Foto: Adi Marineci

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter