Răsfăț și relaxare în Zakynthos

Publicat pe

Cu o mulțime de resorturi cu centre Spa, insula Grotelor Albastre poate deveni un adevărat imperiul al relaxării. Flori de portocali, iasomie, lumânări parfumate, masaj cu pietre vulcanice, duș cu cromoterapie sau circuitul Kneipp sunt doar câteva dintre tratamentele weellness de care poți profita pe insula grecească.

 

viva.Zakynthos1

 

În Laganas, capitala distracției a insulei Zakynthos (www.besttourism.ro ), dincolo de cluburile glamour, vei găsi și locuri dedicate relaxării. Îți poți revitaliza tenul în cadrul centrului Majestic Spa Hotel, unde masajul facial cu ulei cald de levănțică sau măștile cu foiță din aur sau alge marine vor lupta împotriva ridurilor, a porilor dilatați sau a sebumului în exces. Doamnele și domnișoarele sunt răsfățate în aici și cu terapiile Ayurveda, cunoscuta artă din medicina tradițională indiană, considerat cel mai vechi sistem de tratament din lume.

 

După sauna umedă sau uscată, încearcă Frigidarium-ul ( tehnici de relaxare care se foloseau și în băile romane). Tratamentul constă în folosirea de gheață sau apă rece, pentru închiderea porilor, pentru stimularea circulației periferice, dar și pentru întărirea sistemului imunitar. Dacă iubești atmosfera cu iz de poveste te invităm în lumea dușului cu aromaterapie și cromoterapie. Te poți bucura de luminile pastelate și de parfumul delicat al iasomiei, florilor de cireși sau de portocali, care va înlătura efectele neplăcute ale insomniilor și stresul.

 

În stațiunea Tsilivi, poți încerca masajul cu roci vulcanice din centrul Lesante Luxury Hotel & Spa. Răsfățul va fi suprem! Peisajele fără cusur, liniștea absolută și parfumul de hibiscuși și trandafiri, te poartă pe tărâmuri exotice.

 

Poți face și yoga în natură, acompaniată de valurile spumoase ale mării de un albastru diafan. Ai auzit de vinoterapie? Nu, nu înseamnă că trebuie să consumi băutura zeilor, până ce pielea ta devine fină, ci că experții în masaj te vor răsfăța cu esențele extrase din struguri. Sucul acestui fruct este renumit pentru combaterea celulitei, în timp ce zeama din semințe este recunoscută pentru efectele de rejuvenare la nivelul tenului.

 

de Mădălina Isar

 

Early Booking Zakynthos http://sejur.besttourism.ro/Grecia/Zakynthos/42804/sejur-Zakynthos-Timotheos-Studios-/278384.html

 

Timotheos Studios 2*- de la 145 Euro + 89 Euro/persoana, 7 nopti de cazare fara masa, transport cu autocarul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter