Barcelona

Publicat pe

Barcelona

Barcelona

Localizare: La Mediterana, pe malul nord-estic al Spaniei.

Principalele puncte de atractie: Dintr-un port clasic, Barcelona a reusit sa ajunga unul dintre cele mai stilate si cautate orase ale lumii. Aici distractia nu cunoaste limite, iar shoppingul este o adevarata incantare. Nu trebuie sa ratati obligatoriile La Sagrada Familia, Cartierul Gotic, promenada La Rambla, cel mai mare acvariu din lume etc.

Pofta buna: Bucataria din Catalunya este vestita pentru diversitate, gasiti de la fructe de mare si peste, pana la tapas sau fripturi delicioase. Incercati restaurantul Comerc 24, cel mai „cool & hip loc, la ora actuala.

Shopping: Hainele va vor face cu ochiul si va trebui sa mergeti cu valizele goale. Daca prindeti si niste reduceri va veti intoarce cu un munte de hainute colorate, vor merita insa fiecare Euro.

Raluca Moianu „De obicei, merg o singura data intr-un loc si caut sa vad cat mai multe. Am fost pana acum de doua ori la Barcelona si voi mai merge de cate ori voi avea ocazia, cred ca asta spune totul. Ce a realizat arhitectul Gaudi e de-a dreptul fabulos. Cred ca mi-ar placea sa traiesc acolo.

Mihai Calin „Am fost 5 zile in 2000 si am fost de-a dreptul impresionat de preturi, la restaurante era doar un pic mai scump decat la Bucuresti. Atmosfera de fiesta totala, tineri din toate colturile lumii vin aici pentru a cunoaste lume noua si ca sa se distreze.

Malvina Popa „Din facultate imi doresc sa ajung in Spania, eu facand chiar Limbi Straine – spaniola, dar in fiecare an a intervenit ceva si nu am reusit sa ajung. Am auzit lucruri foarte bune despre Barcelona, imi doresc foarte mult sa ajung acolo, este una dintre destinatiile de pe lista mea.

De Andrei Dimulescu; Fotografii: Edipresse.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter