Malvina Popa: Pasiuni extreme

Publicat pe

Malvina Popa: Pasiuni extreme

Malvina Popa: Pasiuni extreme

N-o stiam asa de curajoasa! Ba, mai mult, nu credeam ca o atrag sporturile extreme. Am descoperit o Malvina (26 ani) deloc inhibata si indragostita mai ales de wakeboard. Ce este acesta? Cunoscatorii stiu, dar am aflat ca in Romania sunt foarte putini din aceasta categorie. Si, daca tot s-a apucat de sporturi extreme, Malvina a decis ca mai este unul pe care ar merita sa-l incerce: casnicia!

Ne-a explicat ca acesta este un sport care se practica mai cu seama afara si ca nu prea mai este extrem, a cam devenit „de masa”, pentru ca se organizeaza deja adevarate campionate internationale. Credeti ca am avut rabdare sa ascult aceasta descriere? Nu. Am intrebat-o scurt: „Cum te-a cerut?”Prima reactie a fost de nedumerire, pe urma a realizat ca o intrebam despre cererea in casatorie pe care i-a facut-o iubitul ei, Bogdan Cervenschi (32 ani). Si mi-a raspuns ca, pe cand erau la un concert Paul Van Dyke, au obosit, s-au asezat jos, Bogdan s-a uitat lung la ea si a intrebat-o daca vrea sa fie sotia lui. Dupa cateva secunde – timp in care Malvina a apucat sa se dezmeticeasca -, a venit si raspunsul: „Da”. Se vedea ca e fericita, ca retraia savoarea acestui moment…

Am revenit la pasiunile ei extreme intreband-o:


In ce consta exact acest sport si… nu ti-e frica deloc?

Nu mi-e frica, pentru ca, atata vreme cat am protectie si imi place apa, nu vad de ce mi-ar fi! Sportul acesta se practica fixata fiind de o placa speciala trasa apoi de un anumit tip de barca, pentru ca trebuie sa faca un anumit tip de val – asa ca un V – si se face doar pe suprafata de lac. Daca ai incredere in tine si daca urmezi instructiunile, totul va fi ok.Si costumul?

E din neopren. Este un costum special, intreg, cu o vesta… Se gasesc si pe la noi, dar eu l-am comandat in Franta.Slabesti in urma acestui sport?

(Rade.) Nu e vorba despre asta. La noi intrebarea aceasta este pe buzele tuturor, pentru ca e importanta mentinerea greutatii prin miscare, dar nu e vorba despre asta in acest caz. Este un sport care-ti pune, practic, tot organismul la munca, toti muschii lucreaza si de aceea slabitul vine ca o consecinta, dar nu este un scop in sine. Senzatia pe care o ai facand wakeboard este de nedescris…Cum te-ai apucat de wakeboard?

Iarna practic snowboard… Daca vrei, acest sport este o prelungire… ‘de vara’ a primului. Si, crede-ma, dupa 5 ani de sah, care este singurul sport pe care l-am practicat in copilarie, a venit poate timpul sa ma '˜razbun!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter