Carol Clewlow - Casnicia, bat-o vina!

Publicat pe
Editura Leda, imprint al Grupului Editorial Corint a lansat cartea „Casnicia, bat-o vina!' de Carol Clewlow, un roman provocator, amuzant, incitant si rafinat.

Carol Clewlow„O carte pe care n-o poti lasa din mana! O poveste grozava, atent mestesugita si care te tine cu sufletul la gura!' ( Daily Mail)

Cel mai recent roman al lui Carol Clewlow, bestsellerul Casnicia, bat-o vina! ABC-ul fetelor batrane, vorbeste deschis si cu umor despre dreptul de a alege orice stil de viata doreste, la orice varsta…

Protagonista romanului, Riley Gordon, este o femeie trecuta de cincizeci de ani, independenta si perfect împacata cu viata pe care o duce, cu alegerile si chiar cu greselile pe care le-a facut în tinerete, precum si cu eticheta de „fata batrana' pe care i-o atribuie societatea. O lectura captivanta, savuroasa si plina de haz, un personaj care te cucereste instantaneu, prin sinceritate si umor.

„Dinamita: genul de carte care îti spulbera toate ideile prefabricate si care ar trebui pastrata la loc de cinste, pe noptiera de langa orice pat conjugal. (Kate Saunders pentru Sunday Times)

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter