Diane Setterfield - A treisprezecea poveste

Publicat pe
Editura Humanitas Fiction publica in colectia Raftul Denisei „A treisprezecea poveste', romanul scriitoarei britanice Diane Setterfield, o carte hipnotica despre tainele dublului, metafora oglinzii, cautarea adevarului si iubirea de carti.

Diane SetterfieldIn 2006, la numai cateva saptamani de la publicare, romanul „A treisprezecea poveste' a devenit bestseller atat in SUA cat si Marea Britanie, editia paperback aflandu-se si astazi in topul celor mai vandute carti. La nici doi ani de la aparitie, este tradus in peste treizeci de tari.

Romanul este un tur de forta, care devine o replica din secolul XXI data romanelor cu atmosfera gotica scrise de surorile Bronte si romanului Rebecca al lui Daphne du Maurier.

„Un roman fascinant, romantic si plin de mister.” (The Independent)

„O carte hipnotica… Un roman noir, dar in acelasi timp plin de umor, de culori, de vitalitate. La sfarsitul lui, cititorul nu-si va dori decat o noua poveste scrisa de aceeasi mana.”
(Barnes and Noble)

„A treisprezecea poveste ii va da cititorului placeri incendiare si fiori reci, cerand adrenalina ca sa-si dezvaluie secretele. Se potriveste la fel de bine unei dupa-amiezi ploioase pe canapea si unei zile insorite pe plaja.” (Library Journal)

„Prin >, Setterfield face o declaratie de dragoste eroinelor romantice ale lui Wilkie Collins sau ale surorilor Bronte. Un minunat roman gotic, care insa apartine prin spirit secolului XXI.” (Kirkus Reviews)

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Newsletter