”Rondul de zi” - Acum si pe DVD

Publicat pe
„Rondul de zi' (Dnevnoi Dozor'), in regia aceluiasi inegalabil Timur Bekmambetov care a facut senzatie, in 2004, cu „Rondul de noapte”, a fost lansat acum pe DVD, fiind distribuit de Proptiki Romania.

Rondul de zi

Intriga ce exploreaza deopotriva mitologia si SF-ul, personajele excentrice si actiunea concentrata intr-un climax continuu, planurile in contrapunct si scenele de un impact vizual uluitor (precum distrugerea apocaliptica a Moscovei ori imaginea unei masini escaladand fatada unei cladiri), puse in valoare de viziunea lui Bekmambetov, sunt doar cateva dintre motivele pentru care atat publicul, cat si criticii au asteptat cu sufletul la gura „Rondul de zi'.

Rondul de zi Rondul de zi

Daca vreti sa aflati atuurile care au propulsat o productie ruseasca in box office-ul mondial, urmariti Rondul de zi', un produs marca inregistrata cu adrenalina si umor rusesc autentic.

Rondul de zi

Filmul este disponibil in magazinele Diverta, Media Galaxy, Carrefour, Flanco, Altex, Real, Selgros, Libraria Alexandria, Dedeman, Librariile Humanitas, Librariile Carturesti si MyMovie.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter