Helmut Newton - Sumo

Publicat pe

Helmut Newton, SumoDiverta iti recomanda noua editie SUMO, un album titanic din toate punctele de vedere: un tribut de 480 de pagini adus celui mai influent, intrigant si controversat artist fotograf al secolului XX.

Albumul a batut toate recordurile: greutate, dimensiuni, precum si pretul de revanzare.

A fost publicat in 10.000 de exemplare, intr-o editie limitata, semnate si numerotate. SUMO a fost sold out la scurt timp dupa publicare si in scurt timp valoarea lui a crescut.

Aceasta publicatie care a produs senzatii la nivel mondial, este prezenta acum in colectii importante din intreaga lume, inclusiv la Muzeul de Arta Moderna din New York.

Legendarul SUMO copia no. 1 din serie, semnata de peste 100 de celebritati, a depasit toate recordurile pentru cea mai scumpa carte publicata in secolul XX. La 6 aprilie 2000 la o licitatie la Berlin acesta a fost vandut cu 620.000 marci germane – aproximativ 430.000 dolari.

La un deceniu de la data publicarii sale, SUMO este publicat acum intr-un format care permite o distributie si accesabilitate pentru un public cat mai larg. Cu siguranta, si Helmut Newton ar saluta aceasta noua editie, care vine cu un suport unic pentru album.

In magazinele Diverta: 605 lei

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter