Libertatea şi Litera lansează romanele Disney Violetta

Publicat pe

Violetta - Cartea 1 3D

Luni, 12 mai 2014, ziarul Libertatea şi Editura Litera lansează primul roman din seria Disney Violetta.

 

Bazată pe al doilea sezon al serialului Violetta de la Disney Channel şi mult aşteptată de fanii tinerei cântăreţe, a doua serie de romane Violetta cuprinde patru noi volume: Un nou început, Totul pentru muzică, Prietene pe viaţă, Primul sărut.

 

La sfârşitul vacanţei, Violetta aşteaptă cu nerăbdare să se întoarcă la On Beat Studio. După ce participă la o petrecere unde trupa ei este invitată să cânte live, tânăra primeşte oferta de a deveni vedeta portalului Youmix. Se desparte de León din cauza unui nou pretendent, Diego, a cărui sosire îi complică pe zi ce trece existenţa. Nici situaţia din familia ei nu e mai uşoară. În ciuda tuturor încercărilor prin care trebuie să treacă, Violetta rămâne la fel de hotărâtă să-şi urmeze destinul.

 

Începând din 12 mai, timp de patru săptămâni, în fiecare miercuri, veţi găsi la chioşcurile de presă exclusiv cu ziarul Libertatea unul din cele patru volume ale acestei noi serii de romane inspirate de serialul care a cucerit întreaga lume.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter