Vedete la premiera de gală a comediei “Selfie”

Publicat pe

Pelicula Selfie', debutul regizoarei Cristina Iacob în lungmetraj, a avut premiera aseară la Cinema Pro în prezenţa a numeroase vedete.

 

Smiley, Andreea Esca, Nae Caranfil, Ada Condeescu, Malvina Cservenschi, Andreea Ibacka au urmărit pvestea celor trei adolescente pentru care marea aventură a vieţii lor începe cu o escapadă la mare.

Vedete la premiera de gală a  comediei Selfie'Vedete la premiera de gală a  comediei Selfie'

 

Regizoarea Cristina Iacob a mărturisit că Selfie este un film dedicat tinerilor, care se vor regăsi în acţiunea acestei comedii. ”Este un film de suflet pentru că am depus cea mai mare muncă de până acum pentru el şi este cel mai aproape de mine”, a spus ea.

 

Alături de regizoarea Cristina Iacob, pe scena de la CinemaPRO din Bucureşti au urcat după vizionarea filmului tinerii actori din rolurile principale – Flavia Hojda, Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Levent Sali, Vlad Logigan şi Alexandru Călin, care au fost susţinuţi de actorii deja consacraţi care joacă în „Selfie”, precum Răzvan Vasilescu, Alina Chivulescu, Dan Chişu şi Răzvan Fodor.
Foto: Cristian Duminecioiu

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_n4mDNp-e2A[/youtube] 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter