Margaret Atwood - Femeia comestibila

Publicat pe
Margaret Atwood, Femeia comestibilaEditura LEDA, imprint al Grupului Editorial Corint, anunta aparitia romanului „Femeia comestibila' de Margaret Atwood.

„Remarcabil… Femeia comestibila capata forta unui vis banal care se transforma intr-un cosmar, fara ca persoana care viseaza sa fie cu adevarat constienta de aceasta. Este ca o sticla de parfum transformata intr-un cocktail Molotov.' (Time)

Marian este o tanara cat se poate de normala: ii place slujba pe care o are, colega neconventionala cu care imparte apartamentul, logodnicul de invidiat. Toate merg bine, la inceput, pana cand subconstientul ei o ia razna si ii saboteaza planurile de nunta, rutina zilnica si… digestia. Ea descopera ca maritisul e o idee pe care, literalmente, nu poate sa o inghita.

„Reflectii despre casnicie, vinovatie si relatia dintre sexe – tipic Atwood!' (Guardian)

„Una dintre cele mai inteligente si talentate scriitoare, care si-a propus sa descifreze viata de la sfarsitul secolului al XX-lea.' (Vogue)

„Putini scriitori sunt in stare sa combine ironia cu umorul… Margaret Atwood poate sa faca absolut tot ce dorese.' (Newsweek)

Pret:37 lei; 408 pagini

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter