Tratamente anti-celulita

Publicat pe
Guinot Collistar
Guinot AgeLogic Minceur Collistar Crio-Gel Anticellulite (169 lei)

Si nu uita ca o crema anticelulitica si un ceai detoxifiant te pot ajuta:

Korres Clarins Oriflame
Korres Prunella si Struguri (60 lei) Clarins Addition Concentré Minceur,
(156 lei)
Oriflame
Lift Expert (pret
conform catalog)

ceai
Ceai depurativ Fisiodepur, efect detoxifiant (17,28 lei)

Lineance Gerocossen
Linéance Amincissant 14 jours (60 lei) Gerocossen Natural (9,4 lei)
Anesi Chanel
Anesi Soin du Corps Chanel Body Excellence serum (297,63 lei) si Chanel Body Excellence spray (270,97 lei)

Luana Pesa

Investigatiile mele in lupta cu celulita au ajuns pana la Paris. Si am gasit raspunsul! Vestea buna este ca tratamentul exista si la noi, in multe saloane.

lipomassageInvitatia suna asa: „Discover Lipomassage, the slimming revolution made in France! Iti dai seama ca nu am avut cum sa rezist. Si bine am facut, pentru ca acum pot sa te asigur ca am aflat cu ajutorul specialistilor LPG si al aparatului Cellu M6 Keymodule cum sa faci sa arati ca Demi Moore sau ca Mihaela Radulescu fara ca lumea sa spuna ca bisturiul este cel mai bun prieten al tau. Asadar, miracolul se numeste lipomasaj (lipo – grasime, masaj – il cunosti bine!) si inseamna masaj cu mecanotransductie (procedeu brevetat exclusiv de LPG) si este eficient pentru zonele unde grasimea se incapataneaza sa ramana in ciuda exercitiilor fizice si a dietei. Andre Petit, responsabil al Centre de Recherche et dEvaluation Clinique du Lipomassage, a explicat ca secretul consta in manuirea corecta a celor 3 functii ale Cellu M6 Keymodule: roll in (pentru destocarea grasimilor), roll out (pentru fermitate) si roll up (pentru remodelare, pentru disparitia aspectului de coaja de portocala). In plus, Gunnar Peterson, antrenorul lui Jennifer Lopez, Penelope Cruz, Gwen Stefani, Angelina Jolie sau Sylvester Stallone, a confirmat ca „Lipomasajul este esential ca aditional la antrenamentele fizice.

La noi, terapii cu Cellu M6 poti incerca in Bucuresti la saloanele: Silhouette (Aleea Dealul Mitropoliei nr. 1, tel: 0727 225 157, Calea Dorobantilor nr. 200, tel: 0727 225 158 sau Sos. Pipera-Tunari nr. 60, tel: 0724 252 414), Dreamline (Str. J.L. Calderon nr. 36, sc. A, et. 1, ap. 13, tel: 0722 668 481), Caresse (Str. Tudor Stefan, nr. 7-9, ap. 5, tel: 0740 004 040), Revival Spa & Beauty Salon (Str. Episcop Ilarion, nr. 23), Care Zone (Str. Tudor Stefan, nr. 38-40); in Constanta la saloanele: Raluca Spa (B-dul Ferdinand, nr. 94-96), Silhouette (B-dul Mamaia nr. 168); in Piatra Neamt la Anna Slim Spa (Str. 22 Decembrie nr.16).

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter