Meg Cabot - Regina gafelor la New York

Publicat pe
Editura Humanitas publica in colectia Cocktail „Regina gafelor la New York' – serie publicata in peste douazeci de tari si prezenta in lista de bestselleruri New York Times.

meg cabot, regina gafelor la new yorkLizzie Nichols se intoarce. Si e de neoprit! Bate strazile din New York in rochita vintage Gigi Young si cu esarfa a la Jackie O. in cautarea unui job creativ si a unui apartament in care sa se mute cu prietena ei, Shari. Numai ca Big Apple ii rezerva surprize: in loc sa restaureze rochii de mireasa – visul ei secret -, Lizzie ajunge sa fie secretara la o firma de avocatura, unde intra intr-un milion de incurcaturi. Si de parca asta n-ar fi de-ajuns, iubitul ei, superbul Luke, ii pune marea intrebare: „Vrei sa… te muti cu mine?” Ei, sigur, de aici si pana la o cerere in casatorie nu mai e decat un pas, crede ea. Sau nu e chiar atat de simplu? Va reusi Lizzie sa fie subtila si sa-si vada visurile implinite sau o va lua gura pe dinainte si va strica tot?

„Regina gafelor la New York, al doilea roman al seriei, e parca si mai amuzant decat primul.” (New York Times)

Meg Cabot, autoarea a peste patruzeci de carti, dintre care un numar impresionant au ajuns bestselleruri, s-a facut cunoscuta cu seria The Princess Diaries, tradusa in peste patruzeci de tari si bucurandu-se de doua ecranizari la Studiourile Disney – dintre care cea mai cunoscuta e Printesa indaratnica (2001), cu Anne Hathaway in rolul principal. Pe langa aceasta, a scris seria Mediator, care a stat la baza serialului Missing, o groaza de romance-uri istorice sub un pseudonim pe care spera ca bunica ei sa nu il afle niciodata, o serie de romane scrise exclusiv in format electronic (Boy Next Door, Boy Mets Girl si Every Boys Got One), seria Regina gafelor, care a intrat in New York Times bestseller list in prima saptamana de la aparitie, o miniserie din categoria mystery chick-lit ce include romanele La masura 12 nu esti grasa (Humanitas Fiction, 2008), Nici la masura 14 nu esti grasa si Cu oase mari, pe care le veti citi in curand in colectia „Cocktail”. In 2007 in aceeasi colectie a aparut romanul Regina gafelor, primul din seria omonima.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter