Alison Grambs - Ghid de orientare in lumea barbatilor

Publicat pe
In Colectia Cocktail a editurii Humanitas a aparut „Ghid de orientare in Lumea Barbatilor' de Alison Grambs, manualul perfect pentru toate fetele dornice sa porneasca in aventura vietii lor.

alison grambs, ghid de orientare in lumea barbatilorBine ati venit in Lumea Barbatilor! Desi e una dintre cele mai des frecventate destinatii, acest teritoriu e plin de pericole chiar si pentru cele mai descurcarete turiste. Si, intrucat stim bine ca barbatii sunt de pe Marte, iar femeile de pe Venus, Ghid de orientare in Lumea Barbatilor e manualul perfect pentru toate fetele dornice sa porneasca in aventura vietii lor. Cititoarele vor afla informatii de nepretuit despre istoria milenara a barbatului, tacticile de supravietuire la intalniri sau ritualurile de imperechere si vor reusi sa interpreteze fara greseala gesturile si limbajul plin de capcane ale reprezentantilor sexului tare. Bonus – amatoarele de senzatii tari vor invata cum sa-si prelungeasca sejurul si, eventual, cum sa aplice pentru cetatenie. Sedere placuta!

„Cel mai sic ghid de orientare, menit sa-ti faca sederea in Lumea Barbatilor cat se poate de agreabila.”(www.barnesandnoble.com)

Tanara autoare Alison Grambs face furori de cativa ani in Statele Unite cu unele dintre cele mai simpatice carti de nonfictiune. Dupa ce a absolvit Haverford College in 1992, scriitoarea s-a lansat cu literatura pentru copii. A scris, de asemenea, scenarii pentru celebrul Friars Club din New York, pentru cateva reclame, precum si pentru festivalul de comedie Chicago City Limits.

Pret in librarii: 20 lei

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter