Lucian Mandruta - Golf, swing and charity

Publicat pe
Asocierea dintre golf si caritate a fost o idee ingenioasa, care s-a dovedit foarte eficienta pentru copiii de la Hospice „Casa Sperantei”.

Volvo Masters Amateur a devenit deja un eveniment cu traditie, anul acesta fiind cea de a patra editie. Se pare ca acest sport a atras si vedete autohtone, astfel ca la Clubul Diplomatic, au intrat in competitie Dinu Pescariu (care a si castigat si care va reprezenta Romania la turneul final de golf „Volvo Masters Amateur” din Spania) sau Lucian Viziru.

silviu prigoana, lucian mandruta
Silviu Prigoana si Lucian Mandruta

Seara a urmat Volvo Golf & Swing Charity Evening. La intrare, fiecare invitat a primit un cartonas cu item-urile de licitat: un weekend la Intercontinental (Sunday Brunch included), bilete la Teatrul National pentru toata stagiunea de toamna sau o zi cu iahtul impreuna cu Lucian Mandruta. Dupa ce Mihaela Radulescu a vorbit despre copiii de la Hospice „Casa Sperantei”, un centru de ingrijire paliativa pentru adulti si copii cu cancer, leucemie si distrofii neuro-musculare, si dorinta de a infiinta un centru si la Bucuresti (pana acum fiind numai la Brasov), Lucian Mandruta a dat startul licitatiei.

razvan si dani
Razvan si Dani invatand golf

In sala au fost Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, domnul Robin Barnett, Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu, Razvan si Dani sau Andrei Vochina (cel care a licitat cel mai mult pentru biletele de teatru).

Silviu Prigoana a castigat excursia cu iahtul cu Lucian Mandruta, spunand ca ar fi licitat si mai mult de 1500 de euro pentru o zi impreuna cu Lucian.

Seara s-a incheiat in acordurile de swing ale orchestrei Imperial College Big Band din Londra, un band care sustine concerte numai la evenimente caritabile.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter