Simona Chitan, Mihaela Michailov - Victor Rebengiuc - Omul si actorul

Publicat pe
Victor RebengiucIn colectia „Convorbiri, corespondenta, portrete' a editurii Humanitas a aparut volumul „Victor Rebengiuc – Omul si actorul'.

Interviul luat „in profunzime” lui Victor Rebengiuc a fost decupat tematic si combinat cu marturii, comentarii, fragmente de cronici, fotografii, adaugandu-i-se, in anexe, teatrografia, filmografia, lista de premii ale actorului. Pe langa vocea incofundabila a lui Rebengiuc, se aud vocile familiei, prietenilor, studentilor, colaboratorilor sai. Autoarele au reusit performanta de a aduna in jurul protagonistului peste 80 de persoane, printre care regizori, actori, critici, scriitori – marile nume ale scenei noastre culturale.

„Victor Rebengiuc face parte dintre acesti foarte mari actori care au primit de la Dumnezeu darul de a fi perfecti in toate varstele lor si care au stiut sa gaseasca in ei forta de a sustine cu stralucire acest dificil har.” (H.-R. Patapievici)

Pret in librarii: 35 lei

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter