Nina Berberova - Functionarul nebun

Publicat pe
Nina BerberovaIn seria de autor Nina Berberova, editura Humanitas publica „Functionarul nebun', un volum ce cuprinde trei nuvele: Zoia Andreevna (1927), Functionarul nebun (1940), Marele oras (1952).

„Cand am sosit eu pe lume totul era pus la punct. In jurul meu se etalau comori. N-aveai decat sa le culegi. Sunt libera sa traiesc unde si cum vreau, sa citesc, sa gandesc ce vreau, sa ascult pe cine vreau.” (Nina Berberova)

„Pentru mine a devenit limpede ca in orasul acesta mare, fiecare om a adus cu sine ce-a putut: unul a adus umbra printului din Elsinore, altul – umbra lunga a cavalerului spaniol; un al treilea, profilul baiatului de la colegiul din Dublin; al patrulea – vreun vis, un gand, o melodie; arsita miezului de zi de pe o colina, amintirea unui mormant acoperit cu zapada; o formula matematica de o maretie zeiasca, sau trilul unor corzi de chitara…” (Nina Berberova, Marele oras)

Pret in librarii: 17 lei

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter