Ce meserii poți să înveți și să practici la orice vârstă?

Publicat pe

Există un loc de muncă pentru orice meseriaș, chiar dacă impresia generală e că nu ar fi așa. E clar că, atunci când meseriașii se plâng că nu au joburi, iar angajatorii se plâng că nu au meseriași, ceva se pierde la mijloc. Acum e însă mai ușor ca niciodată să-ți găsești un loc de muncă. Îți povestim noi cum!

Platforma online de recrutare eJobs a lansat recent un super serviciu dedicat în mod special celor la început de carieră, șomerilor și muncitorilor calificați și necalificați: o linie telefonică de consiliere profesională. Cum funcționează? E simplu. Suni la (021)9124 (tarif normal) oricând de luni până vineri, în intervalul 09:00 – 17:00, iar un operator eJobs te va ajuta să-ți faci CV și să aplici la joburile care ți se potrivesc. Ulterior, după ce consilierul te ajută să îți depui CV-ul, sunt șanse mari să te contacteze angajatorul dacă te consideră potrivit pentru post. Află tot ce trebuie să știi despre acest serviciu pe site-ul eJobs!

Acum că știi cum să obții jobul mult-dorit, e timpul să te gândești și la ce ai mai putea face. Dacă ți se pare dificil să găsești un loc de muncă în domeniul în care ai lucrat până acum, ia în considerare următoarele meserii ce pot fi făcute cu ușurință la orice vârstă:

1. Florar-decorator
Imaginează-ți cât de plăcut trebuie să fie să fii înconjurat de flori în fiecare zi și să faci aranjamente florale. Odată ce înveți meseria, să îngrijești florile, să le aranjezi și să te miști repede de Ziua Îndrăgostiților, Ziua Femeii și începutul anului școlar, când presiunea și vânzările sunt mari, singura dificultate adevărată peste care rămâne să treci e trezitul super devreme ca să-ți întâmpini furnizorii sau să-ți iei materia primă de la Piața de Flori.

Citeşte continuarea aici.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter