Bianca Drăgușanu, fără Victor Slav la VIVA! Party! Surpriză! La eveniment a fost și... actualul ei iubit!

Publicat pe

Vestea că Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit i-a luat pe mulți prin surprindere! Totuși, cei doi au dat semnale că lucrurile nu mai merg bine între ei, dar nimeni nu le-a luat în seamă. Un indiciu a fost și faptul că Bianca a venit singură la Petrecerea VIVA!, eveniment la care, surpriză, a luat parte și bărbatul cu care ieri a fost fotografiată sărutându-se.

 

Este știrea mondenă a săptămânii! Când până și apropiații lor credeau că Bianca și Victor se înțeleg din ce în ce mai bine și că formează o familie cu adevărat liniștită, iată că lucrurile au luat o întorsătură cu totul și cu totul neașteptată. Ieri s-a aflat că cei doi au hotărât să se despartă, însă niciunul nu a comentat, până la momentul actual, motivele separării. Ce-i drept, la o retrospectivă amănunțită, oricine își poate da seama că aparițiile publice ale cuplului Bianca – Victor au fost tot mai rare, chiar inexistente, ceea ce ne poate duce cu gândul la faptul că despărțirea a survenit, de fapt, acum mai mult timp.

Citește și: Bianca Drăgușanu a fost prinsă sărutându-se cu un alt bărbat. Nu mai e cale de împăcare cu Victor Slav

Ultimul eveniment monden la care cei doi au fost invitați împreună a fost chiar VIVA! Party, petecere ce e avut loc pe data de 24 mai dar, surpriză! Prezentatoarea TV a venit singură, spunând, cu nonșalanță, că Victor se află la emisiune, atunci când a fost întrebată despre… fostul ei partener de viață. Nimic neobișnuit până aici, mai cu seamă că, cel mai probabil, cei doi au hotărât, de comun acord, să nu facă public evenimentul despărțirii. Coincindență sau nu, printre invitați s-a numărat și Tristan Tate, nimeni altul decât bărbatul care a primit deja titutlatura de „noul iubit al Biancăi Drăgușanu'. Dovadă stă fotografia postată de el pe Instagram, chiar în seara de 24 Mai, când a avut loc evenimentul, fotografie din care reiese că a venit însoțit de un prieten apropiat. Cum Bianca a fost una dintre cele mai vânate' vedete ale petrecerii, cel mai probabil că nu a stat foarte mult timp în compania tânărului, cu atât mai mult cu cât nicio cameră de luat vederi nu ar fi ratat momentul.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter