(P) Cele mai glam cluburi de noapte din Ibiza

Publicat pe

Vibranta insulă Ibiza se laudă cu unele dintre cele mai tari cluburi și localuri de noapte în care se organizează party-uri unice. Exploreaz-o în această vară și bucură-te de nopțile sălbatice pe care ți le oferă în fiecare sezon estival.

 

viva.Ibiza.10.03.2016.CHRT

 

Amnesia, cel mai tare club din lume

În ultimii ani, Amnesia a fost votat ca fiind cel mai bun club din lume, iar acest lucru îl remarci imediat de cum ai intrat în el. Este supranumit templul muzicii electronice, în care DJ-ii renumiți din toată lumea mixează piese care ajung hituri internaționale. Tot aici se organizează petreceri consacrate care dau tonul distracției și o nouă modă în lume. Amnesia îți oferă cea mai bună experiență a noțiunii de clubbing. Atmosfera este întreținută de cele 24 de lasere fantastice, de artiștii internaționali și de ringul imens de dans. Cu toate că este un club extrem de scump, acesta atrage în fiecare vară mii de petrecăreți dornici de a intra în spiritul vibe.

 

Es Paradise, vibe and fun

Este supranumită 'Discoteca más bonita' din Ibiza (cel mai frumos club), și datează încă din anul 1975. Es Paradise este un club recunoscut pentru petrecerile acvatice organizate aici. Dispune de piscine, 10 baruri , câteva ringuri de dans și o imensă piramidă care atinge tavanul. Dacă alegi să te distrezi în acest club trebuie să vii echipată cu un costum de baie, pentru că aici se organizează cele mai vibrante party-uri în apă.

 

Eden, clubul VIP-urilor

Dacă mergi în Eden vei vedea o altă versiune a … paradisului. Este un club scump, cu pretenții, preferat de vedete și de turiștii cu potențial financiar, și îți oferă nopți explozive, de neuitat. În Eden se organizează party-uri tematice cu spumă, pudră colorată, spectacole cu lasere colorate și concerte live.

 

de Mădălina Isar

 

Sejur Ibiza https://www.christiantour.ro/pachete/oferta/piscis-park-charter-avion-ibiza-2016

 

Hotel Piscis Park 2*- de la 384 euro/persoană, 7 nopți de cazare fără masă, transport cu avionul, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro , sau la telefon 021.270.00.99.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter