La 51 de ani, Calista Flockhart revine într-un nou serial. Uite cum arată astăzi eroina din „Ally McBeal”!

Publicat pe

Calista Flockhart se întoarce pe micile ecrane o dată cu serialul „Supergirl', o producţie CBS lansată în acest weekend.

 

Soţia lui Harrison Ford revine astfel în atenţia publicului cu un nou serial după ce a cunoscut celebritatea în urmă cu 20 de ani când a jucat în serialul de mare succes „Ally McBeal'. În „Supergirl', Calista joacă rolul lui Cat Grant, şefa eroinei interpretată de Melissa Bennoist.

 

La 51 de ani, Calista şi-a pastrat silueta subţire şi a ales pentru această apariţie un outfit black&white, ea completându-şi ţinuta cu un palton roz prăfuit foarte chic.

 

Cât despre chipul actriţei, există voci care susţin că absenţa ridurilor de pe chipul sau se datorează unor intervenţii chirurgicale la care ar fi recurs în ultimii ani.

 

Foto: Hepta

 

La 51 de ani, Calista Flockhart revine într-un nou serial. Uite cum arată astăzi eroina din „Ally McBeal'!La 51 de ani, Calista Flockhart revine într-un nou serial. Uite cum arată astăzi eroina din „Ally McBeal'!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter