Cocktail-urile și shot-urile pe care toată lumea le-a încercat la Electric Castle

Publicat pe

Electric Castle, unul dintre cele mai cool festivaluri din România, a fost și anul acesta un succes! Mii de tineri din întreaga țară, dar și din afara României, au petrecut câteva zile de neuitat la Castelul Bánffy din Bonțida ascultând artiștii lor preferați, dansând și uitând de toate problemele.

Și pentru că un festival de muzică e locul ideal pentru a savura un cocktail răcoritor sau un shot aromat, barul SABER Elyzia, de lângă scena Dance Garden, a fost una dintre atracțiile Electric Castle 2018! Sute de persoane au încercat băuturile fresh și gustoase, atent pregătite de barmanii SABER Elyzia, într-o atmosferă caldă și prietenoasă.

Dacă prima zi a festivalului a fost marcată de întâlniri între prieteni mai vechi sau mai noi, și de cocktailuri aromate, pentru a intra în atmosferă, zilele următoare distracția a fost în toi! Cocktail-urile și shot-urile de lichior de fructe au fost încercate de o mulțime de festivalieri, de la prânz, până în zori. Nici măcar episoadele de ploaie nu au putut strica distracția!

Muzica, dansul și aromele lichiorului de fructe SABER Elyzia s-au împletit perfect, într-o experiență ce nu va fi uitată prea repede de cei care au trăit-o.

Ultima zi la Electric Castle a fost cu amintiri cât pentru un an întreg! Dar și cu zâmbete, îmbrățișări, ultime dansuri și shot-uri aromate, cu lichior de fructe, pentru ca cei prezenți să se mai bucure puțin de „gustul festivalului'. Cele mai cerute cocktail-uri au avut la bază lichiorurile de vișine, caise și cireșe negre. Pe scurt, o explozie de arome!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter