Țara Zâmbetelor – din Bangkok în Pattaya într-un circuit exotic de 11 zile  

Publicat pe

Cultură, spiritualitate, tradiții, exotism și relaxare, cam așa ar putea fi descrisă Thailanda în doar câteva cuvinte. Țara Surâsului este fără îndoială cea mai accesibilă destinație exotică astfel că mii de turiști combină o vacanță pe insulele de corali presărate cu plaje albe umbrite de palmieri cu una de explorare a Orașul Îngerilor Bangkok  atrași de combinația irezistibilă dintre templele budiste și grădinile tropicale. 

Tocmai din acest motiv, Europa Travel a combinat un city break în Thailanda cu un sejur în Pattaya, reieșind un circuit antrenant de 11 zile în care nu doar că vei vedea cele mai populare obiective și vei înota în ape turcoaz. Însă vei putea descoperi Satul Elefanților, impresionanta grădină tropicală Nong Nooch sau să iei parte la show-uri tradiționale cu dansuri și box thailandez.

Considerată pe drept țara cu cei mai spirituali oameni de pe pământ, Thailanda însumează circa 40.000 de mii de temple budiste, unele ascunse în jungle tropicale altele dominând linia de orizont a capitalei. Dar Thailanda este mai întâi de toate o destinație a relaxării la plajă așa că numărul mare de insule și plaje vin ca o completare a faptului că Thailanda este un adevărat paradis.

Bangkok și cele peste 400 de temple grandioase aflate aici

Circuitul de la Europa Travel începe cu Bangkok, orașul vizitată de 15 milioane de turiști anual. Descoperă-le pe toate în turul ghidat: de la Templul Wat Arun (închinat zeiței Zorilor ca simbol al Muntelui Meru). Templul Wat Traimit (celebru pentru imensa statuie aurită cu Buddha). Templul Wat Pho (unul dintre cele mai mari și impresionante datorită faptului că aici se află statuia lui Buddha Înclinat acoperită în totalitate cu foițe de aur și pietre prețioase). Și până la Marele Palat, reședința regală oficială compusă din mai multe structuri ridicate ca simboluri ale puterii, bogăției și spiritualității, cu acoperișuri aurite și mozaicuri strălucitoare. Unul dintre simbolurile acestui complex este chiar Wat Phra Kaew cunoscut și ca Templul de Smarald al lui Buddha.

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi să faci shopping … din barcă? În acest circuit de la Europa Travel ai posibilitatea să descoperi opțional cea mai populară piață plutitoare din Asia de sud-est, Damnoen Saduak – un curcubeu de culori, gusturi și mirosuri, de unde poți cumpăra de la fructe exotice și până la haine sau suveniruri.

Descoperă mai multe despre fructele de pe alte meleaguri! Află cum se mănăncă guava, ce gust are fructul de durian și beneficiile sweetie!

Relaxare sub soarele tropical al insulei Pattaya

Pattaya este una dintre perlele coroanei thailandeze, acolo unde vei găsi plaje virgine mărginite de păduri de mangrove și arbori Cassia, stânci vulcanice ce se ivesc monumental din apele calme și turcoaz și stațiuni populare cu o viață de noapte fulminantă.

Poți pur și simplu să stai o zi întreagă tolănit pe nisipul ca mătasea, ori opțional să descoperi Grădina Tropicală Nong Nooch cu a sa colecție impresionantă de orhidee, cactuși, palmieri, plus o mulțime de alte plante tropicale. Grădina Botanică este în continuă dezvoltare, în acest moment fiind cea mai mare din Asia de Sud-Est, cu ariile amenajate după diverse tematici.

Iar dacă tnjești la descoperirea locurilor pitorești, mai puțin aglomerate și cunoscute turiștilor, din acest circuit nu putea lipsi vizitarea Satului Elefanților Pornprappanimitr Road, unde poți să hrănești sau să te plimbi pe elefant ori să participi la coloratele dansuri thailandeze.

de Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Circuite exotice 2018

Circuit Thailanda: Bangkok – Pattaya – Tarif: 679 Euro/persoana, 11 zile (3 nopti in Bangkok + 5 nopti in Pattaya) cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*, transport avion, transferuri si vizite conform program, asistenta turistica. * arif redus cu 20%: 849 Euro – 679 Euro, in limita locurilor disponibile! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter