Colaborare neașteptată: Noaptea Târziu și Nadir lansează o piesă împreună

Publicat pe

Noaptea Târziu colaborează cu Nadir pentru prima oară și lansează împreună „Oglinzile', o parodie muzicală însoțită de un videoclip amuzant, în stilul caracteristic celor trei vloggeri. O satiră adusă oamenilor superficiali care se iubesc mai mult decât ar trebui, „Oglinzile' este compusă de Cuza împreună cu Randi și produsă în studiourile Famous Production.

„Piesă este o ironizare a societății de astăzi. Din ce în ce mai mulți oameni devin extrem de interesați doar de aspectul lor fizic. Faptul că în piesă și în clip este vorba de o femeie, nu înseamnă că nu poate fi vorba și despre un bărbat, care după părerea noastră poate face parte din aceeași categorie. Cunoaștem câteva Narcise și câțiva Narciși, dar cu cei mai mulți dintre ei nu am interacționat prea mult. Însă, în ultimul timp am început să ne lovim din ce în ce mai frecvent de ei. Colaborarea cu Nadir vine după 2-3 ani în care atunci când ne întâlneam, orice discuție se sfarsea cu «ar trebui să facem o piesă împreună». A durat ceva, dar până la urmă uite că a ieșit', mărturisesc vloggerii de la Noaptea Târziu.

„Ne știm de foarte mult timp, mi-a plăcut mereu de ei și mă bucur că am făcut împreună piesă asta care spune povestea unor persoane pe care probabil unii dintre noi le-am cunoscut în anumite perioade ale vieții noastre', adaugă Nadir.

Anul trecut, canalul de YouTube al băieților de la Noaptea Târziu a depășit pragul de 1,5 milioane de abonați și a devenit unul dintre cele mai mari canale de vlogging românesc de pe YouTube. Cel mai vizualizat clip de pe canalul băieților este „Sunt un cocalar', care a generat peste 39 de milioane de vizualizări pe YouTube, urmat de clipuri precum „La bunica' (20 mil. de vizualizări) și „Am belit-o (Bacu)' (18 mil. de vizualizări).

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter