Detalii din culisele jobului de prezentator de știri. Monica Dascălu de la Pro TV: "Mai cade un coleg de pe scaun"

Publicat pe

O vezi în fiecare zi la Știrile PRO TV, iar ochii ei pătrunzători, de un albastru ireal, te-au fermecat cu siguranță! Cine este Monica Dascălu, dincolo de pupitrul știrilor? Vă asigur că ascunde multe secrete, dar pe cele mai importante ni le-a deconspirat chiar acum…

Povestește-ne câte ceva din culisele jobului de prezentator de știri. Cele mai grele și cele mai amuzante situații cu care te-ai confruntat…

Dincolo de rolul de prezentatoare, sunt o persoană conectată la tot ce se întâmplă important în lume, prin diferite canale, merg la concerte, conferințe, întâlniri din domeniul meu sau alte domenii. Echipa Știrilor PRO TV este una minunată, iar colegii mei fac parte din viața mea de foarte mult timp și-i respect și apreciez pe fiecare pentru efortul depus în fiecare zi. Cele mai amuzante momente sunt legate de timpul petrecut cu echipa mea: mai cade un coleg de pe scaun în timpul jurnalului, mai sunt mici sincope tehnice, și atunci trebuie să rămân serioasă ca și cum totul e perfect în jurul meu.

Coperta VIVA! iulie

Ți s-a atribuit titulatura de femeia cu cei mai frumoși ochi din România… Cu siguranță că te flatează…

E flatant să știu că unii oameni consideră că sunt femeia cu cei mai frumoși ochi din România, însă cu siguranță meritul nu este deloc al meu, ci al părinților mei. Mi se întâmplă destul de des să fiu întrebată ce nuanță de lentile de contact folosesc și lumea să creada că sunt o misterioasă.

Publicul cunoaște destul de puține lucruri despre tine… Cum ești tu dincolo de pupitrul știrilor?

Sunt copilăroasă, sunt o persoană veselă, visătoare, uneori tristă, extrem de entuziasmată, nerăbdătoare, pasională, extrem de curioasă, caldă, uneori nesigură, alteori prea sigură, sunt un om normal, cu stări normale, în funcție de ce trăiesc. Sunt pasionată de domeniul psihoterapiei, mă regăsesc cu totul în natură și mă bucură orice călătorie, îmi încarc sufletul de la cei dragi și nu mă opresc din a-mi dori să mă dezvolt sănătos din toate punctele de vedere. În timpul liber caut echilibru între încărcare și descărcare de energie din ceea ce trăiesc.

Citește continuarea interviului în numărul de iulie al revistei VIVA!.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter